Banner Top

Log in
A+ A A-

BARSELONA SIGURNA PROTIV KNOPUNTA: Španci pregazili Holanđane i opravdali ulogu favorita u prvom meču grupe A 'elitne runde' UEFA Futsal kupa!

UEFA Futsal kup Futsal Balkan UEFA Futsal kup

U prvoj utakmici A grupe UEFA Futsal kupa u Peskari Barselona je bila sigurna protiv Knopunta i zabeležila je ubedljivu pobedu od 

Od samog starta utakmice katalonski velikan pokazao je ko će se pitati za rezultat na ovom meču. Napadali su futsaleri Barselone preko Lea Santane, Feraoa, Aikarda, Adolfa i Maria Riviljosa, ali je blistao golman holandske ekipe Van Masbomel. Dugo se Knopunt branio, a prvi gol Barselona je postigla tek u 11. minutu, a strelac je bio Leo Santana. Nastavila je španska ekipa sa napadima, a Knopunt je tek sporadičnim pokušajima iz kontra napada pokušao da pripreti golu koji je čuvao Huanjo, ali nisu to bili ozbiljni pokušaji. Do kraja prvog dela igre videli smo još dva gola i oba u mreži raspoloženog Van Masbomela. U samo 20 sekundi pogodili su prvo Ferao, a zatim i Tolra i rezultatom 3:0 se otišlo na odmor. U drugom delu nastavila se igra mačke i miša. Barselona je napadala, a Knopunt je gledao da 'što skuplje proda kožu'. Na četvrti gol čekalo se do 30. minuta kada je iskusni Aikardo pogodio za potvrdu pobede katalonskog velikana. U 36. minutu ponovo na scenu stupa Aikardo i topovskim udarcem 'pronalazi rupu' u živom zidu za peti gol Barselone. Tada Knopunt kreće sa pet igrača u polju, ali bez uspeha napada gol Španaca. Tačku na ovu utakmicu stavlja Hoselito u poslednjim trenucima susreta. Na kraju, pobeda Barselone od 6:0 čime su Španci opravdali ulogu favorita i upisali važna tri boda pred odlučujuće utakmice protiv Ekonomca i Peskare.