Banner Top

Log in
A+ A A-

VENI, VIDI, VICI EKONOMCA U PESKARI! VELIKA POBEDA KRAGUJEVČANA KOJI SU PROBILI ITALIJANSKI KATANAĆO! Ekonomac - Peskara 5:3

KMF Ekonomac - Peskara Youtube.com/ Pescara C5 KMF Ekonomac - Peskara

 

VELIKA POBEDA EKONOMCA U PESKARI!

Hrabro su odigrali izabranici Predraga Rajića, uspeli su da se vrate iz dva gola minusa i na kraju zabeleže veoma važnu pobedu protiv domaćina turnira 'elitne runde' UEFA Futsal kupa Peskare rezultatom 5:3! Odlično je Peskara otvorila meč i povela je sa 2:0 iako su oba gola posledica grešaka kragujevačke ekipe. Strelac oba gola za Peskaru bio je Boruto. Uspeo je Ekonomac da se vrati golom kapitena Nikole Rnića i rezultatom 2:1 otišlo se na odmor. Na startu drugog dela igre Peskara dolazi do 3:1, a strelac je bio iskusni Saad. Ipak, hrabro su odigrali izabranici Predraga Rajića, Nikola Rnić je skoro čitavu utakmicu igrao kao golman - igrač i ova utakmica je dokaz da sreća prati hrabre. Redom su za Ekonomac pogađali Simi, Borisov, Rajčević i Igor za velikih 5:3 za Studente! Ovo je veoma važna pobeda za Kragujevčane koji će u četvrtak 23. novembra od 17:30 igrati odlučujuću utakmicu za plasman na F4 turnir UEFA Futsal kupa protiv velike Barselone! Svaka čast svim igračima Ekonomca za utakmicu u kojoj su pokazali da su trenutno jedna od najboljih evropskih ekipa! 

Sva dešavanja pre, za vreme i posle utakmice mogli ste pratiti uz naš 'lajv blog'.

Ekonomac - Peskara 5:3

Ekonomac: Momčilović, Antonić - Ramić, Ivanković, Borisov, Tales, Kopanja, Matijević, Igor, Rnić, Lazarević, Stojković, Pršić, Rajčević, Simi.

Trener: Predrag Rajić

Peskara: Kapuco, Pjetranđelo, Mudronja - Erkolesi, Romano, Kaputo, Salas, Mentasti, Fernandao, Rescia, Boruto, Morgado, Saad, Rosa, Kucolino, Burato, Aconi.

Trener: Fulvio Kolini

KRAJ UTAKMICE, VELIKA POBEDA EKONOMCA NAD PESKAROM!

40. minut - Pokušaj Momčilovića sa gola na gol, ali ostaje 5:3.

39. minut - Prilika za Talesa, ali nema gola!

38. minut - GOOOOOOOL! IGOR DONOSI VELIKIH DVA GOLA PREDNOSTI EKONOMCU!

38. minut - IGOR JE IMAO PRILIKU DA STAVI TAČKU NA OVU UTAKMICU ALI NJEGOV UDARAC ODLAZI PORED GOLA!

36. minut - GOOOOOOL! SLOBODAN RAJČEVIĆ DONOSI PREDNOST EKONOMCU!

35. minut - KAKVA PRILIKA ZA MARKA PRŠIĆA KOJI SE NIJE SNAŠAO U ŠESTERCU PESKARE!

33. minut - GOOOOOOOOL! BORISOV VRAĆA EKONOMAC U EGAL! Peskara - Ekonomac 3:3!

33. minut - Odličan pokušaj Simija, ali Pjetranđelo brani!

31. minut - GOOOOOOOL! SIMI POGAĐA ZA 3:2 I VRAĆA EKONOMAC U IGRU!

28. minut - NEVEROVATNA SITUACIJA, PRVO JE EKONOMAC IMAO PRILIKU ALI JE PJETRANĐELO SPEKTAKULARNO ODBRANIO, A ZATIM DVE STATIVE POGAĐAJU FUTSALERI PESKARE!

27. minut - Još jedan pokušaj Borisova ali Peskara se sjajno brani!

27. minut - Pokušaj Borisova, ali pored gola maestralnog Pjetranđela!

26. minut - Kucolino pokušava sa distance, ali Momčilović brani!

23. minut - Prilika za Peskaru iz slobodnog udarca, ali udarac Kucolina završava pored gola!

21. minut - GOOOOL! Start drugog poluvremena i Saad donosi dva gola prednosti Peskari!

KRAJ PRVOG POLUVREMENA! Ekonomac je bolji, šanse pred golom maestralnog Pjetranđela su se ređale iz minuta u minut, ali je fortuna bila naklonjena domaćinu! Posle prvih 20 minuta igre, nezasluženo vođstvo Peskare od 2:1!

20. minut - KAKVA PRILIKA ZA EKONOMAC! Prvo je Igor pogodio stativu, a zatim Pjetranđelo spektakularno odbranio udarac Talesa! Neverovatno je kako Ekonomac nije stigao do izjednačenja!

18. minut - GOOOOOOL! Nikola Rnić pogađa za 2:1, igra sa pet igrača u polju isplatila se Ekonomcu!

16. minut - IZ NAPADA EKONOMCA GOL ZA PESKARU! Surovo su Italijani kaznili svaku grešku Ekonomca i trenutno vode 2:0, a gol je postigao Boruto!

14. minut - Ređaju se šanse pred golom Peskare, ali Kragujevčani nemaju sreće. Videćemo da li će se nešto promeniti posle tajm auta koji je uzeo Fulvio Kolini.

13. minut - Predrag Rajić je pokušao da iznenadi svog kolegu Kolinija i uveo je Nikolu Rnića umesto golmana Momčilovića! Videćemo kako će se ovo odraziti na igru Kragujevčana!

12. minut - STATIVA ZA PESKARU! Imao je Ekonomac dosta sreće posle fenomenalne akcije italijanske ekipe!

12. minut - VELIKA PRILIKA ZA IGORA! Odlično se snašao Brazilac u šestercu Peskare, ali je golman Pjetranđelo još jednom pokazao sav svoj kvalitet!

9. minut - Momčilović odličnom odbranom spasio je ekipu Ekonomca i pokazao sav svoj kvalitet! 

8. minut GOL ZA PESKARU! Odlična akcija iz prekida koju u gol pretvara Boruto! Surovo su kažnjeni za promašaje futsaleri Ekonomca!

5. minut KAKVA PRILIKA ZA NIKOLU MATIJEVIĆA! Kontra napad Ekonomca, ali udarac Matijevića brani golman Peskare. Pokušao je zatim i Rajčević, ali Pijetranđelo je ponovo bio fenomenalan!

4. minut - Obe ekipe su krenule veoma oprezno. Ipak, zabeleženo je par pokušaja sa obe strane, ali bez promene rezultata.

20:00 - Utakmica je počela!

19:00 - Hoselito stavlja tačku na utakmicu za konačnih Barselona - Knopunt 6:0. Na zagrevanje hale u Peskari mogu da izađu domaći futsaleri i igrači Ekonomca!

18:50 - Aikardo topovskim udarcem sa deset metara 'nalazi rupu' u živom zidu i pogađa za 5:0.

18:40 - Barselona je povela sa 4:0 protiv Knopunta, strelac je bio iskusni Aikardo.

18:30 - Ostalo je još sat ipo do početka utakmice. U prvom meču grupe A Barselona posle prvih 20 minuta igre vodi protiv holandskog Knopunta sa ubedljivih 3:0. Strelci su bili Leo Santana u 11. , Ferao u 18. i Tolra u 19. minutu utakmice.