Banner Top

Log in
A+ A A-

Đuderija: Umorni smo od puta, ali idemo dalje

Futsaleri "Centra" su sa 9:3 prošli prvu prepreku u UEFA futsal kupu. Savladan je šampion Gibraltara, "Lajnks", i tako je ostvarena prva pobjeda na turniru Preliminarne runde u litvanskom Panvežisu.

- Počeli smo dobro. Poveli smo na samom početku, i sve je onda bilo dosta lakše. Iako je ostvarena pobjeda sa velikom razlikom moram reći da "Lajnks" uopšte nije toliko loša ekipa. Imali su i oni svoje šanse na ovoj utakmici, ali nisu uspjeli da ih realizuju. Mi smo još uvijek umorni od puta, tako da nismo baš u svom najboljem izdanju bili danas, ali oporavićemo se veoma brzo. Pred nama su još dvije utakmice. Gledali smo danas meč naših protivnika iz grupe, i moram reći da se radi od dvije vrlo kvalitetne ekipe, i čeka nas težak zadatak. Međutim, daćemo sve od sebe, i tada vjerujem u prolaz, rekao je za naš portal Emir Đuderija nakon prve utakmice na turniru u Panevežisu.

MNK "Centar" će sutra, takođe od 16,15, igrati sa Istanbulskim univerzitetom, koji je danas sa 6:3 izgubio od domaće "Baltije".