Banner Top

Log in
A+ A A-

Iz Dablina za FUTSAL BALKAN: Ne znamo protivnike, ali daćemo sve od sebe

Šampion Irske, ekipa "Blu Medžik" iz Dablina, igraće u preliminarnoj fazi UEFA futsal kupa u grupi zajedno sa šampionom Crne Gore, Vojskom Crne Gore.

U našem tekstu od 21. jula predstavili smo ekipu iz Irske, a onda smo i porazgovarali sa trenerom ove ekipe, Sebastijanom Opeldusom. Kako je rekao za naš portal ekipa se promijenila dosta u odnosu na prošlu sezonu, ali i pored te činjenice, te činjenice da nemaju informacije o svojim protivnicima daće sve od sebe da budu bolji nego prošle godine.

- Dolazimo u Crnu Goru na turnir preliminarne runde UEFA futsal kupa da prezentujemo Irsku, ali svih naših četrnaest fudbalera je iz Poljske. Od prošle godine smo izgubili mnogo igrača, i mnogo toga smo promijenili. Počeli smo treninge sa novim igračima, i napravili smo veliki napredak. Prošle godine smo pobijedili samo jednu utakmicu, protiv Kardifa, i ove godine želimo više. Nemamo nikakve informacije o našim protivnicima, ali daćemo sve od sebe u ovom trenutku, i nadamo se da će to biti dovoljno za prolaz u Glavnu rundu UEFA futsal kupa. Mislim da svi timovi imaju šansu da budu prvi u grupi, a mi smo spremni za borbu, rekao je za naš portal Sebastijan Opeldus, trener "Blu Medžika" iz Dablina.

Podsjećamo pored Military futsal tima iz Crne Gore, te "Blu Medžika" u grupi su još grčka "Atina 90" i šampion San Marina "Tre Fiori".