Banner Top

Log in
A+ A A-

Srbija vrlo dobra, Portugal za gol bolji

Usprkos dobroj igri Srbiji, Portugalci kući nose pobjedu koja im omogućava mnogo mirniji uzvrat. Za to je prije svega zaslužan vratar Vitor Hugo koji je u nekoliko navrata spasio goste.

Bolje su u susret ušli Srbi, a u prve tri minute isto toliko udaraca obranio je Vitor Hugo, sve Rajčeviću. No, kako je vrijeme odmicalo, tako je bila primjetna rutiniranost gostiju koji su utakmicu „umrtvili“, a onda u 13. minuti došli do vodstva. Primio je Cardinal jednu loptu i pronašao Joaoa Matosa koji preciznim udarcem matira Aksentijevića za 0:1. Nisu se Srbi pretjerano ni snašli, a već dvije minute kasnije Fabio Lima poslužuje Cardinala čiji udarac također odlazi u mrežu domaćih za 0:2.

No, kada se očekivalo da će domaćin „pasti“, dogodilo se suprotno. U 19. Hugo brani neugodan šut Perića, a isti akteri imali su „okršaj“ i u 25. minuti, ali tada srpski kapetan smanjuje rezultat na 1:2. U 34. minuti Srbi su, nakon pomalo preoštrog isključenja Pršića, ostali s tri igrača na parketu, ali su se uspjeli obraniti, a do kraja imali su domaći još jedan „zicer“.

Perić je 50 sekundi prije kraja loptom pronašao Simića čiji udarac fantastično brani Vitor Hugo. Ovakvom igrom Srbija definitivno ima šanse iznenaditi u Portugalu, ali mora se ponoviti ovako nezainteresirana predstava Ricardinha za tako nešto.

SRBIJA-PORTUGAL 1:2

Strijelci: 0:1 Joao Matos 13', 0:2 Cardinal 15', 1:2 Perić 26'

SRBIJA: Aksentijević, Perić, Kocić, Simić, Rajčević; Momčilović, Ramić, Rakić, Milosavac, Ristić, Radovanović, Pršić, Lazić, Stojković

Izbornik: Aca KOVAČEVIĆ

PORTUGAL: Vitor Hugo, Pedro Cary, Arnaldo, Joao Matos, Ricardinho; Bebe, Paulinho, Bruno Coelho, Fabio Cecilio, Cardinal, Djo, Tiago Brito, Anilton, Fabio Lima

Izbornik: Jorge BRAZ

Media

Serbia 1-2 Portugal

#RoadtoColombia2016Serbia 1-2 Portugal #futsal #miofutsal

Posted by mio futsal on Tuesday, March 22, 2016