Banner Top

Log in
A+ A A-

Srbija dočekuje Portugaliju u duelu za SP u Kolumbiji

Featured Srbija dočekuje Portugaliju u duelu za SP u Kolumbiji

Pobeda Srbija i Portugalija ukrstice ponovo koplja na velikoj sceni posle epohalnog duela na prvenstvu Evrope, zavrsenog pobedom (3:1)

Srbija savladala Portugal

 

Orlova golovima Kocića, Simića, Rajčevića, izabranici Ace Kovačevića i Jorge Braza na starom mestu Beogradskoj areni od 20 časova I 15 minuta. U svečanoj sali hotela Kraun plaza odrćana je konferencija povodom meča, prisustvovali su selektori Kovacević, Braz , Marko Perić, kapiten Srbije I najbolji fudbaler Evrope, Rikardinjo.

Pristunima se prvi obratio selektor cetvrtoplasirane reprezentacije Starog kontinenta Aca Kovacevic, istakavsi da bi voleo da puleni ponove izdanje sa EP.

- Zaboravili smo na duel sa prvenstva Evrope. Odlično znamo rivala. Portugalija je favortit, pokušaćemo da budemo na nivou igara sa prvenstva Starog kontinenta. Verujemo da je novo iznenadjenje moguće. Želimo da nastavimo sa daljom promocijom futsala u Areni, drago mi je što ćemo ponovo sa Portugalijom biti deo spektakla.

Nakon Kovacevica usledilo je obracanje kolege Braza, koji je bez mnogo razmisljanja rekao da je plasman u Kolumbiju cilj.

- Došli smo u Beograd sa jasnim ciljem da pobedimo I plasiramo se na prvenstvo sveta. Srećni smo jer ćemo ponovo imati prilike da igramo u Beogradu, ovde se futsal doživljava na strastven način, navijači prave ludu atmosferu na tribinama.

 

Rikardinjo privukao je najviše pažnje, zatečenih ljubitelja fudbala na petoparcu u hotelu zeljnih fotografije sa svetskom zvezdom.

- Sjajno je vratiti se u Beograd, posebno za mene koji sam na najbolji mogući nacin dočekan prošli put. Publika je bila fenomenalna, još uvek pamtim aplauze, hvala im. Znamo da nas Srbi poštuju, ipak očekujem pobedu, želimo da budemo na prvenstvu Sveta.

Kapiten Orlova Marko Perić bio bi zadovoljan minimalnim trijumfom.

- Svesni smo da nas očekuje težak meč, Portugalci su jedna od najboljih selekcija Evrope. Bio bih zadovoljan kad bismo ostvarili minimalnu pobedu, mnogo bi nam značilo pred revanš u Lisabonu.

U odnosu na mec u grupnoj fazi prventsva Evrope Portuglaci ce biti jači za Kardinala, nije igrao zbog crvenog kartona zaradjenog u duelu sa Rumunijom u kvalifikacijama. U redovima Srbije neće biti Slobodana Janjića I Dušana Milojevića, koje će zameniti Denis Ramić I Darko Ristić.