Banner Top

Log in
A+ A A-

Rusija deklasirala Španiju!!!

Featured Rusija deklasirala Španiju!!!

   U reprizi finala sa EP iz Beograda, sinoć su se sastale, u četvrtfinalu SP, dve najbolje selekcije iz Evrope. Reprezentacija Španije je bila oslabljena neigranjem tri igrača, dok su reprezentativci Rusije dočekali svojih pet minuta…

 Iran prvi polufinalista SP u Kolumbiji

Rusija – Španija 6:2 (3:2)

Izabranici Sergeja Skoroviča su se osvetili na najbolji mogući način crvenoj furiji zbog poraza u finalu EP u Beogradu! Rusi su poveli ni krivi ni dužni, jer se Ortiz poigravao ispred svog gola,a Čisikala je blokirao nogom loptu koja se odbila iza leđa nemoćnog Paka Sedana -1:0! Nij eproćlo ni dvanaest sekundi a Španija je izjednačila, preko Riviljosa koji iz polukontra, iz trka šutra tik pored stative i nemoćnog Gustava -1:1! Već u 6. minutu Romulo uklizava i rukom blokira udarac. Dosuđen je direktan slobodan udarac a Migelin pogađa za vođstvo Đpanije 1:2! Ipak do odmora Eder Lima fantastićno proigrava Čisikalu za 2:2. I da bi opet vrhunski napadač Eder Lima iskosa sa leve strane volej udarcem pogodio mrežu nemoćnog Paka Sedana za vođstvo 3:2!

U nastavku se osetilo da Hose Venasio ima u rotaciji samo osam igrača što je za ovu utakmicu titana više nego malo... Zbog povreda nisu igrali Aikardo i Hose Ruiz, a zbog kartona nije imao pravo nastupa ni Lozano. U sedmom minutu nastavka Fernandao skreće neoprezno loptu u sopstvenu mrežu – 4:2, a Romulo je zbog preteranog veselja dobio drugi žuti tj. crveni karton. Ipak crvena furija nije uspela postići gola u dva minuta koliko su imali igrača više. Vratar Gustavo je bio na visini zadatka, a i crvena furija nije bila precizna u nekoliko situacija... u 31. minutu svojim drugim golom Eder Lima, na asistenciju Šajahmetova, nagoveštava konačnog pobednika 5:2! A tačku na i postavlja i golman Gustavo koji koristi igru šapanac sa pet igrača u polju i postiže gol iz svog prostora, za konačnih 6:2!

Zbornaja komanda će na megdan reprezetaciji Irana u prvom polufinalu SP.

Media