Banner Top

Log in
A+ A A-

STARO MESTO, NOVI ZADATAK: Boris Čizmar produžio ugovor sa Luejzijem i dobio nova zaduženja!

Boris Čizmar Facebook.com/ Boris Čizmar Boris Čizmar

U danu kada je završena Liga šampiona Azije, gde je šampion Libana Bank Of Beirut stigao do bronze i o čemu više informacija možete pronaći na sledećem linku:

IRANCI VLADAJU AZIJOM: MES SUNGUN VARZAGHAN OSVOJIO LIGU ŠAMPIONA, BANK OF BEIRUT STIGAO DO BRONZE! (VIDEO)

stigla nam je još jedna vest iz libanskog futsala. Boris Čizmar, nekadašnji reprezentativac Srbije, produžio je ugovor sa ekipom Club Louaize (Luejzi) pa će i naredne sezone predstavljati našu zemlju u šampionatu Libana. Biće ovo četvrta sezona u Libanu za Čizmara, a prošle godine je u tandemu sa Markom Radovanovićem predvodio Luejzi do finala prvenstva. Sada je Radovanović prešao u Leo, a Čizmar je pored zadataka na terenu dobio još dva zadatka van terena. Naime, on će biti trener - igrač naredne sezone pa će i sa klupe predvoditi svoj tim u pokušaju da ponovi prošlogodišnji uspeh, a biće zadužen i za omladinsku akademiju ovog tima koja broji oko 50 polaznika!

Ambicije Luejzija biće plasman u plej of, a da li će ih Boris Čizmar tamo i odvesti ostaje da se vidi u narednom periodu! Šampionat Libana počeće poslednje nedelje septembra.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.