Banner Top

Log in
A+ A A-

SRPSKO - HRVATSKI DERBI U SRED PRAGA: Po dva velika pojačanja sa Balkana stigla u Slaviju i Spartu!

Koreografija navijača na meču Slavija - Sparta Regiony ČR Koreografija navijača na meču Slavija - Sparta

Igrači sa Balkana okupiraju Prag!

Slavija i Sparta, dva praška velikana, odlučila su da u novu sezonu uđu sa proverenim snagama iz Srbije i Hrvatske, pa se tako u Slaviji pravi kolonija Srba, a u Sparti kolonija Hrvata! Biće zanimljivo u velikom derbiju Praga u kom će se sa jedne strane terena naći Marko Pršić, bivši igrač Ekonomca i jedan od najboljih igrača na ovim prostorima i Uroš Krasnić, velika nada srpskog futsala, a sa druge Kristijan Grbeša i Tihomir Novak, reprezentativci Hrvatske. 

Pršić i Krasnić odlučili su da prihvate poziv trenera Ivana Božovića i priključe se Slaviji u borbi za titulu, a u stručnom štabu ove ekipe nalazi se i Nenad Veljković tako da nema sumnje da će javnost u Srbiji pažljivije pratiti šampionat Češke. Sa druge strane, u Spartu su pored Grbeše i Novaka stigli još neki provereni futsal igrači poput najboljeg slovačkog futsalera Drahovskog i reprezentativca Češke Seidlera.

Da li će ova pojačanja biti dovoljna da se prekine višegodišnja dominacija Era-Pack Chrudima, suverenog vladara Češke, videćemo... Jedno je sigurno, javnost na Balkanu će više nego ikada pratiti šampionat ove države!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.