Banner Top

Log in
A+ A A-

SA ZLATIBORA U INDONEZIJU: Bank of Bejrut krenuo u pohod na Ligu šampiona Azije!

Bank of Bejrut Instagram.com/ Dragan Gale Tomić Bank of Bejrut

Posle uspešno odrađenih priprema na Zlatiboru futsaleri Bank of Bejruta uputili su se ka Indoneziji gde ih u periodu od 1. do 12. avgusta očekuje nastup u Ligi šampiona Azije.

Kompletan tok priprema šampiona Libana mogli ste pratiti na Futsal Balkanu, a izveštaje sa prijateljskih utakmica koje su izabranici Dejana Đedovića odigrali u Srbiji možete pronaći na sledećim linkovima:

PRVA PROVERA ŠAMPIONA LIBANA USPEŠNA: BANK OF BEJRUT BOLJI OD RB-A!

ATOMSKI FUTSAL NA ZLATIBORU: BEOGRADSKI STUDENTI PRUŽILI FENOMENALAN OTPOR BANK OF BEJRUTU!

GOLEADA U SUDARU ŠAMPIONA LIBANA I BIH: BANK OF BEJRUT BOLJI OD MOSTARA!

IVANJICA SE NE ŠALI: NOVI ČLAN PRVE FUTSAL LIGE SRBIJE SAVLADAO BANK OF BEJRUT!

Sada ekipu u kojoj je jedan od najboljih igrača reprezentativac Srbije, Dragan Gale Tomić, očekuju prava iskušenja. Bank of Bejrut će se naći u grupi D Lige šampiona Azije zajedno sa iranskim Mes Sungun Varzaganom, AGMK FC iz Uzbekistana i tadžikistanskim FC Sipar-om. Evo i sastava svih grupa:

Dve prvoplasirane ekipe proći će u nokaut fazu, a ukoliko prođe u narednu rundu Bank of Bejrut će u četvrtfinalu ići na nekoga iz grupe C gde je prvi favorit tajlandski Bluvejv Čonburi. Sve utakmice biće prenošene uživo na Youtube kanalu AFC huba Futsal Balkan će ispratiti kompletan tok ovog takmičenja. Treba napomenuti da je pored Dragana Tomića na terenu i Dejana Đedovića na klupi, put Indonezije krenuo i legendarni Zoran Ćela Rakićević kao pojačanje u stručnom štabu!

Predstavnici Srbije u Ligi šampiona Azije

Last modified onTuesday, 24 July 2018 16:57

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.