Banner Top

Log in
A+ A A-

MAĐARSKI IZAZOV ZA SIMIĆA I VUKADINOVIĆA: Pravi se srpska kolonija u Haladašu!

Simić i Vukadinović na predstavljanju u Haladašu Facebook.com/ Milos Simic Simić i Vukadinović na predstavljanju u Haladašu

Srpska kolonija u Haladašu je sve veća i jača!

Posle imenovanja Vladana Cvetanovića za šefa stručnog štaba ove ekipe, u Mađarsku su stigla dva srpska igrača! Reč je o Milošu Simiću, bivšem članu Informatike i reprezentativcu Srbije, koji je našoj zemlji svojim golom u poslednjoj sekundi utakmice protiv Ukrajine doneo najveći uspeh i plasman u polufinale Evropskog prvenstva i nekadašnjem igraču Novog Pazara i Jastrepca iz Blaca, Veroljubu Vukadinoviću. Nema sumnje da će Simić i Vukadinović, koji su imali prilike da sarađuju sa Vladanom Cvetanovićem, biti od velike koristi Haladašu u borbi za titulu, a svoje prve utiske posle realizovanog transfera otkrio nam je Miloš Simić:

Prvi utisak koji je na mene ostavila uprava kluba je zaista dobar, mislim da se radi o ozbiljnom klubu koji ima dugoročne planove i koji želi da napreduje! Što se tiče moje odluke, na prvom mestu jeste moja želja da se dokažem i u njihovom prvenstvu kao i stepen profesionalizma na kom se nalazi klub i želja da pomognem klubu da ostvari svoje ciljeve! Mogu slobodno reći da je dosta uticala i činjenica da će u mom budućem klubu trener biti Vladan Cvetanović sa kojim sam već sarađivao u Ekonomcu, pa znam kakav će nas rad tamo očekivati - otkrio je Simić.

Haladaš je prošlu sezonu završio na trećem mestu šampionata Mađarske, ali su futsaleri ove ekipe uspeli da osvoje nacionalni Kup. Najbolji igrač ovog tima bio je korpulentni Zoltan Drot, koga se publika u Beogradu seća po sjajnim partijama koje je pružao na Evropskom prvenstvu u beogradskoj Areni.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.