Banner Top

Log in
A+ A A-

LETNJA FUTSAL PIJACA JE POČELA: Marko Radovanović napustio Liban i vratio se u bivši klub!

Marko Radovanović Facebook.com/ Marko Radovanovic Marko Radovanović

Letnja futsal pijaca je počela.

Reprezentativac Srbije i sada već bivši član vicešampiona Libana Luejzija, Marko Radovanović napustio je ovaj tim i vratio se u Jermeniju u ekipu pod nazivom Leo. Evo šta je za Futsal Balkan rekao povratnik u redove šampiona Jermenije:

- Divan period je iza mene, krivo mi je što nisam ostao u Libanu, bilo mi je lakše jer je tamo bio i Boris Čizmar koji mi je mnogo pomogao... Ipak, mnogo bolji uslovi, bez pauze, a i cilj kluba koji želi da se domogne F4 turnira Lige šampiona bili su dovoljan razlog da me put odnese na drugu stranu. Ambicije kluba su, kao što sam naveo, velike i to mi se sviđa. U Leu je Janjić koji će mi sigurno značiti u svakom pogledu, a skoro sve igrače znam, tako da mislim da neće biti nikakvih problema. Sada, šestog maja, se igra prva polufinalna utakmica plej ofa u kojoj nažalost nemam pravo nastupa, tako da imam dosta vremena do avgusta da se spremim za Ligu sampiona ukoliko je izborimo. Nadam se da ćemo opet ostvariti istorijski uspeh kluba kao što je bilo prošle godine kada sam nastupao za isti tim - otkrio je Marko Radovanović.

Videćemo kako će se Marko snaći u novom - starom klubu i da li će uspeti da ostvari visoke ambicije upravnog odbora tima iz Jermenije. Sudeći po igrama koje je pružao, kako u Libanu, tako i u predhodnim klubovima, jasno je zbog čega svi očekuju najviše od Radovanovića. Priču koju je Futsal Balkan, još sredinom novembra prošle godine, napravio sa Markom Radovanovićem možete pronaći na sledećem linku:

MARKO RADOVANOVIĆ - OD TRAVNATIH TERENA DO PUNE BEOGRADSKE ARENE: OVO JE PRIČA O SRPSKOM REPREZENTATIVCU I PUTU KOJI JE PREŠAO U DOSADAŠNJEM TOKU KARIJERE!

Last modified onFriday, 04 May 2018 00:10

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.