Banner Top

Log in
A+ A A-

SRUŠIO EKONOMAC PA POSTAO NAJBOLJI GOLMAN SVETA: Pako Sedano zasluženo odneo nagradu, Aksentijević trku završio u samom vrhu! Hrvatska ima najboljeg arbitra na svetu!

Pako Sedano Facebook.com/ Paco Sedano Pako Sedano

Futsaleri Ekonomca i svi pravi zaljubljenici u ovaj sport u Srbiji i dalje pamte magično veče Paka Sedana kada je na turniru 'Elitne runde' UEFA Futsal kupa u Peskari svojim odbranama uspeo da sruši snove Kragujevčana o odlasku na F4 turnir.

To su prepoznali i ostali pa je tako Španac proglašen za najboljeg golmana sveta u izboru sajta Futsal Planet. Svako ko je pogledao bar jednu futsal utakmicu prošle godine složiće se da dileme nije smelo da bude i da je Pako Sedano zasluženo došao do nagrade. On je iza sebe ostavio Brazilca sa kazahstanskim pasošem, najboljeg igrača među golmanima i najboljeg golmana među igračima - Igitu, a treće mesto zauzeo je još jedan Španac, Hesus Herero Paron. Treba napomenuti da je golman futsal reprezentacije Srbije Miodrag Aksentijević zauzeo visoko peto mesto na ovoj listi i da mu je malo falilo da se nađe u tri najbolja svetska golmana! U ženskoj konkurenciji trofej je odnela Španjolka Estela Garsija Rodero, drugoplasirana bila je Portugalka Ana Katarina Silva Pereira, dok je trećeplasirana bila Brazilka Bjanka Kastagnaro Moraeš. Razloga da bude ponosna ima i Hrvatska jer je Saša Tomić izabran za najboljeg delioca pravde na planeti, a iza sebe je ostavio Rumuna Bogdana Soreskua i Argentinca Daria Havijera Santamariju. Za kraj, evo video klipa sa odbranama najboljeg svetskog golmana za 2017. godinu, ne preostaje vam ništa drugo osim da sednete i uživate!

Media

Pako Sedano Youtube.com/ Grandes Goleiros

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.