Banner Top

Log in
A+ A A-

Nagoja u petom finalu Azijske LŠ

    Japanski prvak u futsalu, Nagoja Oceans plasirala se u finale AFC Futsal Club 2016 po treći put nakon pobede od 3:1 nad ekipom Dibba Al Hissin PKS iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u prvom polufinalu odigranom danas.

 

Bangkok će promovisati novog šampiona Azije

Šampion iz UAE je poveo u već 4. minutu susreta kada je Abou Zeid iz slobodnog udarca iznenadio golmana Nagoje, a lopta je prošla kroz noge u nebranjeni deo mreže - 1:0! Nagoja Oceans, nastupa u rekordnom petom polufinalu ACF završnog turnira.

Izgleda da je presudilo veće iskustvo igrača Nagoje jer su u potpunosti preokrenuli rezultat već u prvom poluvremenu. U desetom minutu utakmice Nagoja poravnava rezultat posle odigranog duplog pasa i dekoncentracije odbrane Dibba Al Hissin 1:1! Tri minuta kasnije igrač Nagoje snažno izvodi slobodan udarac sa leve strane I brza lopta pogađa igrača Nagoje u nogu i prolazi lagano korpulentnog golmana ekipe iz UAE 1:2! Nagoja preuzima kotnrolu igre a nokaut I treći gol sledi u 19. minutu meča kada jednu polukontru japanci vešto koriste i lobom pogađaju za velikih 1:3!

Drugo poluvreme je počelo čestim atacima igrača Dibba ali Nagoja igra smireno kontoliše igru umirujućim tempom i snagom. Čak i kada je protivnik igrao sa petim igračem u polju, malobrojne šanse je sigurno neutralisao golman Nagoje. Rezultat se nije menjao, ostao je 3:1 za Nagoja Oceans.

Prvak Japana se sasvim zasluženo plasirao u finale 2016. klupskog turnira AFC, Azijske Lige šampiona u Bangkoku.

Sledi drugo polufinale NAfit Al Wasat - Chonburi Bluewave, a potom dan odmora.

 

Media

Last modified onThursday, 21 July 2016 16:22

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.