Banner Top

Log in
A+ A A-

Može li itko zaustaviti Ricardinha i Inter Movistar ?

Featured Može li itko zaustaviti Ricardinha i Inter Movistar ?

Kod Španjolaca također osam klubova ulazi u playoff, a zasad su „sigurni“ tek Inter Movistar, Barcelona Lassa i El Pozo Murcia. Ostalima preostaje gorčevita borba u posljednjih 12 kola. Biti će zanimljivo pratiti razvoj događaja...

Na vrhu lige sa utakmicom manje i četiri boda više od druge momčadi nalazi se super-jaki Inter Movistar. Imaju nekoliko sjajnih pojedinaca poput Daniela, Pole, Cardinala ili Borje, ali nije pošteno da nitko uđe u istu rečenicu sa portugalskim majstorom Ricardinhom.

Mjesto ispod nalazi se također jaka momčad Barcelone Lassa koja ove godine ima izuzetno iskusnu momčad. Brazilci Saad i Wilde već su veterani, a potonji je i prvi strijelac kluba sa 16 pogodaka. Bateria i Dyego su bekovi koji mogu svakoj momčadi napraviti probleme, a Ferrao pivot kakvih je malo u ligi.

El Pozo Murcia je realno trećerangirana momčad prvenstva, nešto malo iza evidentno boljeg dvojca na vrhu, ali i ispred ostalih. Talijanski reprezentativac Lima, hrvatski Dario Marinović i nekoliko španjolskih garancija je sigurnog ulaska u playoff. Sjajan je ove godine i Bebe, inače U21 reprezentativac Španjolske kojoj momčadi, uz pivota Alexa, daje ozbiljniji ritam.

PRIMERA DIVISION

Movistar Inter FS

16

46

FC Barcelona Lassa

17

42

ElPozo Murcia

17

34

Palma Futsal

17

31

Magna Gurpea

16

30

Aspil Vidal Ribera Navarra

16

25

Catgas E. Santa Coloma

17

22

Levante UD DM

17

22

Burela Pescados Rubén

17

21

DLink Zaragoza

17

20

Peñíscola RehabMedic

16

19

Santiago Futsal

16

17

Jaén Paraíso Interior

17

14

Elche CF V. Alberola

16

10

CD UMA Antequera

17

7

Jumilla B. Carchelo

17

7