Banner Top

Log in
A+ A A-

Poznati polufinalisti prvenstva Rusije: Srpski Tjumen stao u četvrtfinalu

Završena je četvrtfinalna serija prvenstva Rusije. Poznate su četiri ekipe koje će igrati polufinalnu seriju, a to su Sibirjak, Dinamo Moskva, Dina Moskva i Jugra Jugorsk.

Tjumen, za kojeg igraju Miodrag Aksentijević i Mladen Kocić poražen je u četvrtfinalnoj seriji od Jugre sa 3:2. U odlučujućem petom meču juče Jugra je slavila pobjedu sa 4:2 i tako se plasirala u polufinale gdje će igrati protiv Dine. Dina je u četvrtfinalu izbacila KPRF sa lakih 3:0.

U drugom polufinalu igraće Sibirjak i Dinamo Moskva. Sibirjak je izbacio Progresa u pet mečeva. U posljednjem, na svom terenu, slavili su pobjedu od 6:2 i tako zakazali meč sa Dinamom. A i Dinamo je morao u pet mečeva protiv Jekaterinburga. Mučio se Dinamo, izgubio i meč na svom terenu, ali je u četvrtom meču poslije penala vratio brejk, da bi juče u posljednjem, petom meču, slavio pobjedu 4:3.

Prvi polufinalni mečevi su na programu 18. i 19. maja. Treći i eventualni četvrti se igraju 22. i 23. maja, a ukoliko je potrebno, peti meč se igra 26.maja.

Foto: Futsal club Dynamo