Banner Top

Log in
A+ A A-

Miguelin doneo pehar ElPozo Mursiji

Featured Miguelin doneo pehar ElPozo Mursiji

   ElPozo Mursia bila je bolja od aktulenog prvaka Španije Inter Movistara u utakmici Superkupa Španije, a igrač utakmice bio je reprezentativac crvene furije Miguelin!

 

Posle neuspeha na Svetskom prvenstvu reprezentacije Španije, nastavljaju se nacionalna prvenstva širom starog kontinenta, a bitka za prvi veliki trofej ove sezone bila je upravo ona u Španiji - Superkup.

Snage su odmerili ElPozo Mursia - pobednik Copa del Reja i aktuelni prvak Španije - Inter Movistar.

ElPozo je poveo već u 7. minutu preko Miguelina koji je sam napravio prodor a potom odličnim udarcem u levi donji ugao gola pogodio mrežu za 1:0!

Zatim je InterMovistar imao inicijativu i nekoliko izglednih prilika, ali opet ElPozo povisuje na 2:0 u 14. minutu utakmice. Tada je opet bio strelac najbolji pojedinac ovog meča Miguelin. Bebe izvodi slobodan udarac sa oko šest-sedam metara iskosa, a posle udarca lopta se odbija od živog zida i dolazi do Miguelina, a on nečakajući plasira loptu iza nemoćnog vratara Gonzaleza Pereza! Ređale su se prilike na obe strane, jer se igralo otvoreno i bez kalkulacija.

Inter Movistar smanjuje posle prekida. Čarobnjak Rikardinjo je izveo aut, a na povratnu Ortiz udara loptu iz prve, i pogađa rašlje nemoćnog vratara Fabija i donekle vraća nadu u povratak Intera, u ovoj utakmici. Ipak, ElPozo je odmah odgovorio preko Aleksa koji na asistenciju Pita postavlja konačnih 3:1!

Zasluženo slavlje ElPoza i Miguelina junaka ovog meča.

Media