Banner Top

Log in
A+ A A-

Herrero odličan na golu, Ricardinho u polju, Inter Movistaru prvi finalni dvoboj

Inter Movistar je u prvom finalnom susretu u završnici savladao momčad Barcelone Lassa. Druga utakmica na rasporedu je već sutra, na istom mjestu, ponovno je Inter domaćin.

No, neka čitatelje ne prevari rezultat, Barcelona Lassa je bila „u igri“ sve do posljednje tri minute kada su se „raspali“ i primili tri komada na račun individualne kvalitete domaćina. U devetoj minuti Ricardinho je napravio višak, a u nastavku akcije Pola poslužuje Borju koji s desetak metara odličnim udarcem dovodi domaćina u vodstvo.

U 18. Barcelonin korner iz velike udaljenosti (preko deset metara) iz voleja u gol pretvara Sergio Lozano i takvim se rezultatom odlazi na odmor. U prvoj minuti nastavka Wilde krade loptu na šest metara i „petom“ ostavlja za Dyega koji dovodi goste u vodstvo. No, tri minute kasnije Cardinal „posprema odbijanac“ za egal.

Novi preokret dogodio se u 30. minuti kada Ricardinho fantastično loptom prebacuje čuvara Pole, a ovaj iz prve, bez da je lopta dotaknula tlo, pogađa za 3:2. Uslijedila je igra Barcelone s golman-igračem, a to je rezultiralo s tri brza pogotka Inter Movistara koji u sljedeću utakmicu ide mnogo mirniji. Definitivno vrijedna spomena je i sinoćnja predstava domaćeg vratara Jesusa Herrera koji je u više navrata svojim bravurama spasio Movistar.

PRVA UTAKMICA FINALA ŠPANJOLSKOG PRVENSTVA

INTER MOVISTAR – BARCELONA LASSA 6:2 (1:1)

Strijelci: 1:0 Borja 9', 1:1 Sergio Lozano 18', 1:2 Dyego 21', 2:2 Cardinal 24', 3:2 Pola 30', 4:2 Ricardinho 37', 5:2 Rivillos 37', 6:2 Ricardinho 38'

INTER MOVISTAR: Herrero, Daniel, Pola, Ricardinho, Cardinal; Lolo, Ortiz, Rivillos, Borja, Darlan, Humberto

BARCELONA LASSA: Paco Sedano, Aicardo, Dyego, Saad, Wilde; Marc Tolra, Gabriel, Lin, Sergio Lozano, Bateria, Ferrao