Banner Top

Log in
A+ A A-

Kraj šestog mjeseca donosi Futsal Intercontinental Cup!

Danas je od strane katarskog nogometnog saveza i LNFS, institucije koja predstavlja španjolsku najjaču futsal ligu objavljeno kako će se od 24. do 29. lipnja u Kataru odigrati interkontinetalni Futsal Cup.

Na turniru će nastupati šest momčadi iz Azije, Južne Amerike i Europe uz dodatak dva španjolska „giganta“, Inter Movistar i Barcelonu Lassa. Aziju će predstavljati iranski Tasisat Daryaei, osvajač lanjskog izdanja tamošnje Lige prvaka, a Južnu Ameriku brazilski dvojac, Carlos Barbosa i Magnus Futsal. I domaćin Qatar imati će predstavnika, lanjskog prvaka Al Rayyan.

Od Europljana, osim navedenog španjolskog dvojca, tu će biti i ruski Dinamo Moskva te portugalska Benfica. Posljednje izdanje ovog turnira odigralo se 2013. godine kada je Dinamo Moskva u finalu pobijedila brazilski Carlos Barbosa sa 5:1.

Odrađen je ždrijeb i u skupini A igrati će katarski Al Rayyan, portugalska Benfica, brazilski Magnus Futsal i španjolski Inter Movistar. Skupina B „u sebi“ ima iranski Tasisat, ruski Dinamo Moskva, španjolsku Barcelonu Lassa i brazilski Carlos Barbosa.