Banner Top

Log in
A+ A A-

Real Rieti jedva do boda protiv Lazia, Foglia pogurao Luparense

Zbog utakmica talijanske reprezentacije, 25.kolo Serie A igrala se usred tjedna. Dok su vodeći upisali remije, pri dnu su klubovi upisali neke krucijalne pobjede za njih.

Luparense je slavilo na krilima trostrukog strijelca Adriana Foglie, a isti broj pogodaka je za Napoli postigao Jader Fornari. Pobjeda je to koja ih je dovela u mnogo komotniju situaciju kada je u pitanju ulazak u playoff.

Preko Bordignona je Montesilvano poveo već u devetoj minuti, ali su do predaha za Corigliano preokrenuli Lemine i Resne, a Gedson je u posljednjim sekundama susreta potvrdio gostujuću pobjedu. Tom pobjedom futsaleri Corigliana pobjegli su Lazio na pet bodova.

Bili bi i više, da “laziali” nisu “ukrali” bod favoriziranom Real Rietiu. Točnije, Real Rieti je “ukrao” njima jer je na ulasku u posljednju minutu Lazio vodio 2:4, ali onda Zanchetta i Hector donose bod domaćinu. U derbiju kola je Asti u 20. minuti poveo autogolom Bocaoa, a u 26. minuti je Bertoni postavio konačnih 1:1.

REZULTATI 25. KOLA:

Kaos Futsal

Asti

1:1

 

Gruppo Fassina Luparense

Lollo Caffè Napoli

6:4

 

Montesilvano

FC5 Corigliano Futsal

1:3

 

Pescara

Acqua&Sapone Emmegross

3:3

 

Real Rieti

Lazio

4:4

 

LJESTVICA

Asti 44, Pescara 41, Real Rieti 38, A&S Emmegross 34, Kaos Futsal 31, Montesilvano, CarliSport 30, Luparense 28, Axed Group Latina 26, Corigliano 19, Lazio 14, Lollo Caffe Napoli 13