Banner Top

Log in
A+ A A-

Kovačević: I protiv Portugala na pobedu

Featured Kovačević: I protiv Portugala na pobedu

-„Mi smo jednu misiju ispunili, imali fenomenalnu promociju futsala pred punom Arenom a znamo dobro šta nam donosi svaka naredna pobeda!”

 

PRESS Aca Kovačević

Selektor Srbije Aca Kovačević

U drugom meču grupe A Portugal je pobedio Sloveniju (6:2), a Rikardinju i saigračima dovoljan je ovog puta i remi, u duelu sa reprezentacijom Srbije kako bi u nokaut fazu otišli sa prve pozicije, ali puna Kombank Arena i Orlovi selektora Ace Kovačevića želeće isto…

Duel Portugala i Slovenije, u Areni posmatrao je i Aca Kovačević, selektor Srbije koji je bio razočaran nekim potezima kolege Andreja Dobovičnika selektora slovenačke selekcije, a koji su kasnije ispostavilo se kumovali ubedljivom porazu njegove reprezentacije.

- “Slovenački kolega je taktički mnogo grešio, imao nekoliko zaista neshvatljivih poteza i sve se to naravno odrazilo na rezultat. I kada je imao dobar, aktivan rezultat, vukao je neke poteze koji su koštali kasnije Sloveniju ubedljivog poraza”- rekao je Kovačević koji je posmatrao duel sa kompletnim stručnim štabom i svim igračima Srbije.

- “I da je u ovom meču bilo nerešeno, verujte da se ništa ne bi promenilo u našim planovima. U futsalu je gotovo nemoguće igrati na nulu, čuvati rezultat, tražiti bod. Iskreno ja ne pamtim neku takvu utakmicu, jer videli ste koliko ima promena, tempa, neizvesnosti. U meč, dakle, ulazimo sa istom ambicijom kao i na premijeri sa Slovenijom, bez obzira na kvalitet Portugala”.

- Mi smo prvu misiju ispunili na otvaranju, imali fenomenalnu promociju futsala, pred rekordnim brojem navijača na jednom šampionatu. I protiv Portugala Arena će biti krcata, kao i u meču nokaut faze. To smo želeli, to smo i dobili. A što se tiče epiloga, idemo na pobedu u svakom meču. I protiv Portugala i kasnije protiv Španije. Nikoga se ne plašimo, verujemo u sebe, svesni da se razlika u futsalu stalno smanjuje, a uz podršku sa tribina ona može lako i da ne stane. Zato uživamo u ovim danima, svesni šta nam svaka naredna pobeda može doneti…” - zaključio je Aca Kovačević.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.