Banner Top

Log in
A+ A A-

RUSIJA-KAZAHSTAN/18:30 - Rusko iskustvo ili kazahstanska euforija ?

Featured RUSIJA-KAZAHSTAN/18:30 - Rusko iskustvo ili kazahstanska euforija ?

Nakon uvodnog dana na EURU, stižu nam dvije utakmice iz dvije ostale skupine. U prvoj utakmici drugog dana turnira igrati će predstavnici „istočne strane“, Rusija i Kazahstan.

03. veljače 2016

18:30

Suci: Eduardo Fernandes Coelho (Portugal) i Fernando Gutiérrez Lumbreras (Španjolska)

RUSIJA - KAZAHSTAN

Rusi su 1999. godine osvojili, a onda tri put do danas bili u finalu EURA i sigurno je da su jedni od favorita ovog prvenstva. Ponovno imaju jaku momčad, i to čitavu iz vlastite lige, a predvode ih naturalizirani Brazilci Eder Lima, Romulo, Robinho i vratar Gustavo, a koliko su obrambeno jaki govori i podatak da su u kvalifikacijama sa BiH, Nizozemskom i Latvijom primili samo jedan pogodak.

I Kazahstanci imaju svoj „brazilski štih“ u Douglasu, Leu i Higuiti na golu. Jedini su debitant na prvenstvu, a do istog su stigli preko BiH, kada su im u dvije utakmice „spremili“ devet pogodaka u mrežu. O njihovoj snazi dovoljno govori i činjenica da su Portugalce u ranijoj rundi kvalifikacija svladali sa 3:1.

Rusi i u ovom susretu jesu favoriti, najviše zbog iskustva u ovakvim utakmicama, ali dojam je da je Kazahstan u uzlaznoj putanji i da će večeras pobjednika odlučiti – obrana.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.