Banner Top

Log in
A+ A A-

Pristižu u Beograd prve reprezentacije

     Beograd je centar futsala, na samo u Evropi već i u svetu jer će TV prenosi ići na sve kontinente...

 

 

Beogradski luksuzni hoteli - Crowne Plaza i Hyatt Regency Beograd će ugostiti sve reprezentativne selekcije 10. EP u futsalu...

Reprezentacija Srbije i Španije su se već smestile u Crowne Plaza Beograd... Potvrđeno je da će Eurosport i RTS prenositi utakmice iz Komabnk Arene, uz UEFA tv kanal (You Tube).

Evropsko prvenstvo u malom fudbalu, pod pokroviteljstvom UEFA, održava se svake druge godine i okuplja najbolje evropske futsal reprezentacije.

Eurosport će biti na licu mesta, kako bi gledaocima u direktnim prenosima prikazao veštine asova malog fudbala, kao i preneo atmosferu iz beogradske “Kombank arene”, u kojoj ima mesta za gotovo 20.000 gledalaca.

Glavni grad Srbije biće domaćin takmičenja koje se održava od 2. do 13. februara. Prethodni šampionat obeležila je eliminacija branilaca titule u polufinalu, kada je od Španaca bila bolja Rusija. Selekcija Španije tako nije uspela da se plasira u svoje peto uzastopno finale, a na kraju šampionata su morali da se zadovolje bronzanom medaljom, do koje su došli pobedom 8-4 u duelu sa Portugalom. Titulu su osvojili Italijani, nakon što su savladali Ruse u finalu sa 3-1, a najbolji strelac takmičenja bio je naturalizovani Rus, Eder Lima, sa osam pogodaka.

Svakog takmičarskog dana na programu će biti dva meča, u 18.30 i 21.00 čas, a turnir će otvoriti domaćin Srbija i selekcija Slovenije, ekipe koje se uz Portugal nalaze u A grupi. Grupu B čine Španija, Ukrajina i Mađarska, u grupi C su Rusija, Hrvatska i Kazahstan, a u grupi D su aktuelni šampioni, Italijani, sa Česima i selekcijom Azerbejdžana.

Media

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.