Banner Top

Log in
A+ A A-

CIPI U ODABRANOM DRUŠTVU: Kompletiran najbolji tim Evropskog šampionata! Posle najbolje petorke UEFA odabrala i 'klupu'!

Mladen Kocić Facebook.com/ Mladen Kocić Cipi Mladen Kocić

Evropsko prvenstvo u Ljubljani završeno je prošle nedelje pobedom Portugala u finalnom meču protiv Španije, a rezultat je bio 3:2.

Već ranije je objavljena najbolja petorka šampionata, a koji su to igrači izabrani u idealan tim možete pročitati na linku ispod:

PETORICA VELIČANSTVENIH: RUSKA HOBOTNICA, PORTUGALSKI ČAROBNJAK, TANDEM IZ KAZAHSTANA I ŠPANSKI ČOVEK ODLUKE! OVO JE NAJBOLJI TIM EVROPSKOG ŠAMPIONATA U SLOVENIJI!

Iz UEFA je ipak stigla nova lepa vest za srpski futsal! Mladen Kocić našao je svoje mesto u 14 najboljih pojedinaca Eura u Sloveniji i jedini je igrač Orlova koji se nalazi 'na klupi' idealnog tima turnira. Pored prve petorke i Kocića, ostali igrači koji su obeležili šampionat iza nas su: Igita (Kazahstan), Bruno i Andre Koeljo, Pedro Kari (Portugal), Ivan Čiškala (Rusija), Igor Osredkar (Slovenija), Migelin (Španija) i Petro Šoturma (Ukrajina). Ko će biti u najboljem timu Evropskog šampionata odlučivao je tandem Havijer Lozano (dvostruki svetski i trostruki evropski prvak sa Španijom) i Orlando Duarte (trener Nikarsa iz Rige i selektor Portugala iz 2010. godine kada je sa svojim nacionalnim timom osvojio srebrnu medalju). Ovako se nastavio trend da Orlovi imaju bar jednog predstavnika u idealnom timu, 2016. to su bili Aksentijević, Kocić i Perić, 2010. Vidan Bojović, a 2007. Marko Perić. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.