Banner Top

Log in
A+ A A-

DENIS RAMIĆ POSLE BODA PROTIV SLOVENIJE: Da smo ranije izjednačili, utakmica je mogla da ode u našu korist! Italija je favorit, ali nema predaje!

Srbija - Slovenija Printscreen/ Youtube.com Srbija - Slovenija

Futsal reprezentacije Srbije i Slovenije odigrale su nerešeno, 2:2 na otvaranju Evropskog prvenstva u Ljubljani.

Analizu utakmice, golove sa meča, ali i izjave Dragana Galeta Tomića i Gorana Ivančića možete pronaći na sledećim linkovima:
 
 
 
 
 
Jedan od najboljih na terenu bio je neko od koga se možda i nije očekivalo da izvuče najveći teret - Denis Ramić. Iako ne toliko iskusan, manjak godina je nadoknadio neverovatnom željom i potezima za kojima je na kraju nagrađen i golom. Evo šta je Ramić rekao za naš sajt posle meča sa Slovenijom:
 
- Utakmica je bila veoma naporna,kao i što sam rezultat pokazuje. Žal što ranije nismo dali gol za izjednačenje ostaje, možda bi tad utakmica otišla i u našu korist, ali u svakom slučaju zadovoljni smo rezultatom - rekao je Ramić, a zatim se posvetio i sledećem protivniku Orlova:
 
- Protiv Italije će biti veoma teško, oni su favoriti, ali nećemo se lako predati! Znamo da su Azuri jedni od favorita za osvajanje Evropskog prvenstva, ali mi ulazimo u meč dosta sigurniji jer nam se vraćaju Perić i Aksentijević - zaključio je Denis Ramić.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.