Banner Top

Log in
A+ A A-

OSMINA FINALA TURNIRA NA KONJARNIKU: Povratak beogradskog velikana! U četvrtfinalu još i Konjarnik, Gvanžu i Maks bet Samo pravo!

Ekipa Farbara Lane kolor (Trinidad i Tobago) Privatna arhiva Ekipa Farbara Lane kolor (Trinidad i Tobago)

Osminu finala turnira na Konjarniku obeležio je veliki povratak nekada jedne od najboljih turnirskih ekipa u Beogradu!

Posle ekipa Smederevo, Roštilj kod Mareta, Sind i A8:

VREME JE ZA NOKAUT FAZU: POČELA OSMINA FINALA NA KONJARNIKU, SMEDEREVO PRVI ČETVRTFINALISTA!

UZBUĐENJA, GOLOVI I JEDAN VELIKI PREOKRET: ROŠTILJ KOD MARETA, SIND I A8 STIGLI DO ČETVRTFINALA TURNIRA NA KONJARNIKU!

mesto u četvrtfinalu turnira na Konjarniku našli su i Maks bet Samo pravo, Konjarnik, Gvanžu i Farbara Lane kolor. Ekipa Maks bet Samo pravo je službenim rezultatom 3:0 dobila Učiteljsko naselje, Konjarnik je demonstrirao silu protiv ekipe Slanci i slavio sa čak 6:0, Gvanžu je posle penala bio bolji od Kačareva, dok je Farbara Lane kolor, za koju nastupaju igrači koji su do pre nekoliko godina dominirali na turnirima širom Srbije pod imenom Trinidad i Tobago, bio bolji od Mungosa sa 4:1. Da krenemo redom...

Konjarnik je sigurnom igrom opravdao ulogu favorita protiv ekipe Slanci i ubedljivo je trijumfovao sa čak 6:0! Istakli su se dvostruki strelci Šljukić i Radojičić, a po jednom su se u strelce upisali Janković i Petrović. Posebno lep pogodak bio je onaj Vitomira Petrovića koji je poslao neodbranjiv udarac pod prečku gola golmana poražene ekipe.

Najviše uzbuđenja viđeno je na meču između Gvanžua i Kačareva. Na kraju je lokalna ekipa Gvanžu slavila posle boljeg izvođenja penala, a strelci za pobedničku ekipu u regularnom toku igre bili su Aleksa Mančić, Luka Pavlović i Petar Šarčević. Iskusnoj ekipi Kačareva koju je ponovo predvodio sjajni Goran Gera Stojanovski fortuna nije bila naklonjena, pa su Kačarevci takmičenje završili već u osmini finala.

Za kraj, veliki povratak beogradskog velikana! Ekipa Trinidad i Tobago, koja na ovom turniru nastupa pod imenom Farbara Lane kolor, sigurnom igrom stigla je do ubedljive pobede protiv Mungosa. Strelci za pobedničku ekipu bili su dva puta Janjević i po jednom Kopanja i Roknić, a na terenu je posle velike pauze ponovo bio i Dušan Stanojević, nekada velika nada srpskog futsala! Prema informacijama koje smo dobili iz izvora bliskih ovoj ekipi, uskoro se očekuje povratak još jednog igrača dobro poznatog svim ljubiteljima magične igre na petoparcu, Ivana Savovića, tako da nema sumnje da će se Trinidad i Tobago na velika vrata vratiti u svet turnira!

Četvrtfinale turnira na Konjarniku na programu je u subotu 18. avgusta, a raspored je sledeći:

20:00 Farbara Lane kolor - Smederevo

21:00 Maks bet Samo pravo - Roštilj kod Mareta

22:00 A8 - Sind

23:00 Konjarnik - Gvanžu

Očekuje se atomski futsal na terenima OŠ Stevan Sinđelić, a Futsal Balkan će kao medijski partner propratiti kompletan tok ovog turnira!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.