Banner Top

Log in
A+ A A-

Počinje nokaut faza na turniru FIS Gol: Večeras se traže polufinalisti

Utakmicama posljednjeg dana takmičenja po grupama, dobili smo i sve parovi četvrtfinala i kod seniora i kod veterana.

Grupna faza donijela je veliki broj neočekivanih rezultata, pa je tako nekoliko favorita završilo takmičenje ranije nego se to očekivalo, dok su pojedine ekipe prolaz dalje izborile pobjedama u posljednjem kolu.

Jedna od njih je i ekipa Paja Taxi, koja je rezultatom 3:1 savladala Stanić Trade i plasirala se u četvrtfinale, gdje će igrati protiv Pekare Zlatno zrno.
British Pub je slavio i u posljednjoj utakmici grupne faze, ovaj put protiv ekipe Relax Vogošća 3:0 i u četvrtfinalu igra utakmicu protiv Hadžajlića, koji je jedno od pozitivnijih iznenađenja na turniru.

Potvrdu prolaska dalje, u utakmici protiv Sensua, dobio je i City Park, koji je golovima Podbičanina, Pleha i Sadikovića slavio sa 3:0, dok je Zamm MC, u rezultatski nebitnoj utakmici za njih, poražen od Sajmira sa 5:0.

Prije početka turnira Sajmir Tihovići su važili možda i za najvećeg favorita za osvajanje, ali nekoliko loših rezultata udaljili su ih od četvrtfinala, koje je na programu večeras.

Tako ljubitelji malog nogometa imaju priliku uživati već od 17 sati, kada je na programu meč veterana između ViK-a i Auto Bissa, pa sve do iza 23 sata, s obzirom na to da se posljednja utakmica igra sa početkom u 22:50, a sastaju se Paja Taxi i Zlatno zrno.

ČETVRTFINALE SENIORI
17:50: BRITISH PUB - HADŽAJLIĆ
19:30: BALON DEKOR - E SPORT
21:10: ZAMM MC - CITY PARK
22:50: PAJA TAXI - PEKARA ZLATNO ZRNO

ČETVRTFINALE VETERANI
17:00: ViK - AUTO BISS
18:40: FK SARAJEVO - SENSU 
20:20: ČENGIĆ VILA - ZELENE BERETKE 
22:00: ZAMM MC - JULIUS MEINL

Last modified onFriday, 17 August 2018 13:14

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.