Banner Top

Log in
A+ A A-

UZBUĐENJA, GOLOVI I JEDAN VELIKI PREOKRET: Roštilj kod Mareta, Sind i A8 stigli do četvrtfinala turnira na Konjarniku!

Ekipa A8 Privatna arhiva Ekipa A8

Osmina finala turnira na Konjarniku nastavljena je odigravanjem tri utakmice.

Posle Smedereva koje je prvo obezbedilo plasman u četvrtfinale, o čemu više možete pročitati na sledećem linku:

VREME JE ZA NOKAUT FAZU: POČELA OSMINA FINALA NA KONJARNIKU, SMEDEREVO PRVI ČETVRTFINALISTA!

pobede u osmini finala ostvarile su i ekipe Roštilj kod Mareta, Sind i A8.

Roštilj kod Mareta je bez puno muka savladao ekipu Marakana. Tim čiju okosnicu čine igrači KMF Srpska već do odlaska na odmor imao je prednost od 2:1, da bi na kraju rezultat bio čak 5:2. Strelci za Roštilj kod Mareta bili su tri puta Bojan Popović i po jednom Stefan Bosnić i Milan Srdanović i na taj način su igrači ove ekipe istakli kandidaturu za trofej.

U drugom meču dana viđeno je još manje uzbuđenja. Šabačka ekipa Sind sa čak 6:0 slavila je protiv Gradske Čistoće, a svoj šou imao je majstor magične igre na petoparcu i igrač zbog kog publika dolazi na tribine, Elvis Ramadani, koji je postigao četiri gola. U stopu ga je pratio momak sa 'topom u levoj nozi', Nikola Lekić koji je dao dva gola.

Poslednji meč dana doneo je najviše uzbuđenja! Sastali su se A8 i Majuge, a u prvih 20 minuta Majuge su realizovale sve svoje šanse i do odlaska na odmor vodile su sa 2:0 golovima Nenada Kovačevića Runija. Floskula da je 2:0 najgori mogući rezultat ovog puta se pokazala kao tačna. Ipak, za to su zaslužni igrači ekipe A8, koji su po ko zna koji put pokazali da poput Nemaca igraju do poslednjeg minuta utakmice i da su pobedničkim karakterom u stanju da se vrate iz bilo kog zaostatka! Golovima Jovanovića, Protića i Škorića popularni Los Gatosi su ovu utakmicu uveli 'iz dvojke u keca' i tako su zakazali duel sa Sindom u četvrtfinalu!

U petak 17. avgusta na teren će izaći sledeće ekipe:

Samo pravo Maks bet – Učiteljsko naselje
Konjarnik – Slanci
Kačarevo – Gvangžu
Farbara Lane Kolor – Mungosi

Ko će proći u četvrtfinale ostaje da se vidi, a Futsal Balkan će kao medijski partner ispratiti kompletan tok turnira na Konjarniku!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.