Banner Top

Log in
A+ A A-

BEOGRAĐANI PRVI DO FINALA: Radulović i Jančevski srušili Dm Invest u polufinalu turnira u Lapovu!

Ekipa Rc Beograd Izvor: FotoVideo Miljkovic Lapovo Ekipa Rc Beograd

Poznat je prvi finalista turnira u Lapovu!

Posle velike borbe i 40 spektakularnih minuta koje su igrači Rc Beograda i Dm Investa priredili svim prisutnima na 'Čika Dači', do meča za titulu stigli su Beograđani koji su slavili sa 2:1. Za pobednički tim na ovom meču nastupali su Sekulić, Jančevski, Mandić, Radulović, Radojičić, Inajetović, Petković, Marković i Popović, a golove je postigao tandem najiskusnijih, igrač koji je prošle godine nastupao za Forum iz Vršca, Nikola Radulović i nekadašnji reprezentativac Makedonije u fudbalu, Igor Jančevski. Jedini pogodak za tim iz Smederevske Palanke postigao je korpulentni Petrović, a za Dm Invest Doo bio je prilično oslabljen neigranjem Arsića i Jocića.

Ekipa Dm Invest Doo, izvor: FotoVideo Miljkovic Lapovo

U konkurenciji veterana, Index Tours iz Kragujevca je nastavio sa briljantnim partijama i bez Predraga Rajića, pa su Ivica Marinković i ekipa zabeležili još jednu pobedu od 7:2.

Poznati su i finalisti turnira za mlađe kategorije i za zlato će se boriti TP BELI LAPOVO i FIT STEP LAPOVO, dok će u meču za treće mesto snage odmeriti MZ MARKOVAC i SEVAGE LAPOVO. 

Takođe, u utorak 14. avgusta, na teren će i KMF Svilajnac i Ćuprija, u meču koji će odlučiti o drugom finalisti turnira u Lapovu. Ovaj susret na programu je od 23 časa.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.