Banner Top

Log in
A+ A A-

Konačno počeo ''Fis gol 2018'': Uzbudljivi mečevi već na početku

Čast da otvore ovogodišnji turnir pripala je iskusnoj ekipi Caffe Bar A-2 i ekipi Hadžajlić. Na jednoj strani našli su se Zajko Zeba, Sanel Jahić, Jasmin Ligata, Adis Šahmanija koji su napadali čitavim tokom susreta, prijetili, ali je njihov protivnik predvođen Almirom Kerlom postizao golove, te je na kraju Hadžajlić slavio pobjedu 3:5.

U drugom meču Balon dekor je sa 4:1 savladao Liten, koji je imao samo jednu izmjenu na klupi, što je Balon dekor iskoristio i slavio laku pobjedu za odličan početak turnira.

Odlična ekipa E-Sportsa, koju kao kapiten predvodi Nermin Kahvedžić, a igraju još i Emir Đuderija, Bilal Jelić, Miloš Košarac, Marko Koprivica, Đorđe Ćeha i Danel Blažić uspjela je da savlada ekipu Relax Vogošća, čiju ekipu uglavnom čine prvotimci prvoligaša iz Vogošće, sa 2:0. Postigli su po jedan gol u oba poluvremena, a strijelci su bili Nermin Kahvedžić i Emir Đuderija.

I za kraj večeri sastali su se Vodovod i kanalizacija i LH Nekretnine. LH Nekretnine su slavile pobjedu 3:1 golovima Bisića, Čavčića i Kurića, dok je jedini gol za ViK postigao Enes Salčin.

Rezultati:

Caffe Bar A2- Hadžajlić 3:5
Balon Dekor - Liten 4:1
Relax Vogošća - E-Sports 0-2
ViK - LH Nekretnine 1:3

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.