Banner Top

Log in
A+ A A-

ZAVRŠEN SPEKTAKL U KLADOVU: AXT-u titula i nagrada od 600.000 dinara!

Ekipa AXT Facebook.com/ Darko Radic Ekipa AXT

Posle četiri dana borbe u kojima je viđeno puno uzbuđenja, lepih i atraktivnih poteza, fenomenalnih odbrana i golova za tv špice, završen je turnir u Kladovu.

Bio je ovo turnir sa jednim od najvećih nagradnih fondova u regionu, od čak milion dinara, raspoređenih na sledeći način:

1. mesto - 600.000 dinara

2. mesto - 300.000 dinara

3. mesto - 100.000 dinara

Prva dva dana turnira bila su rezervisana za grupnu fazu takmičenja posle koje je osam najboljih timova uzelo svoje mesto u četvrtfinalu.

Četvrtfinalni mečevi doneli su još više uzbuđenja i sledeće rezultate:

Gaman - AXT 1:2
 
Prijatelji Kladovo neta Grocka - 10.Stars 0:2
 
MB - Moloko bar 1:3
 
Conal Group - Botafogo Beograd 3:2
 
U ovoj fazi takmičenja turnir su okončale dve ekipe iz Beograda za koje se očekivalo da će stići do same završnice. Rumunska ekipa 10. Stars je u tvrdom i takmičarskom meču bila bolja od Prijatelja Kladovo neta iz Grocke sa 2:0, dok je Botafogo, na papiru možda i najkvalitetniji tim turnira, pretrpeo poraz od ekipe Conal Group rezultatom 3:2. Lokalna ekipa AXT savladala je Gaman, dok je Moloko bar bio bolji od MB-a.
 
Polufinalni dueli doneli su nova velika uzbuđenja, a posle velike borbe plasman u finale spektakla u Kladovu obezbedili su AXT i Conal Group! Evo rezultata polufinalnih mečeva:
 
AXT - Moloko Bar 2:0
 
10.Stars - Conal Group 1:3
 
AXT je, na krilima fenomenalnog golmana Darka Radića, stigao do trijumfa protiv Moloko Bara, dok je u sudaru ekipa iz Rumunije Conal Group bio bolji od ekipe 10. Stars, za koju je nastupao i nekadašnji rumunski reprezentativac Dorel Stoica, sa 3:1.
 
Rumuni nisu uspeli da se oporave od poraza u polufinalu, pa su i u meču za treće mesto poraženi od Moloko Bara sa 2:1, da bi odmah posle njih na teren izašle ekipe AXT i Conal Group u velikom finalu turnira.
 
 
Puno uzbuđenja viđeno je poslednjem meču ovog turnira. Prava goleada u finalu koje je AXT rešio u svoju korist rezultatom 3:2 i tako stigao do titule i vredne novčane nagrade od čak 600.000 dinara!
 
 
Posle finalnog meča dodeljene su nagrade najboljima. Zlatne medalje i ček od 600.000 dinara otišao je u ruke ekipi AXT, srebrna odličja i 300.000 dinara dobila je ekipa Conel Group, dok su momci iz Moloko Bara stigli do bronze i nagrade od 100.000 dinara. Što se tiče pojedinačnih priznanja, najbolji igrač turnira bio je Dejan Cumpujerović, titula najboljeg strelca pripala je Nikoli Matijeviću iz Moloko Bara koji je postigao čak 10 pogodaka, fer plej igrač bio je Dorian Cristi Shucer iz ekipe Conal Group dok je najbolji golman turnira hobotnica iz ekipe AXT, Darko Radić.
 
 
Turnir u Kladovu organizovan je na fenomenalan način, a za vreme turnira, u gradu sa najlepšim plažama na Dunavu, održan je i etno festival, tako da su svi učesnici turnira otišli kućama puni utisaka. Do sledeće godine i novog spektakla, pozdrav!
Last modified onMonday, 23 July 2018 14:15

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.