Banner Top

Log in
A+ A A-

PETI DAN TURNIRA U SREMSKIM KARLOVCIMA: Favoriti sigurni i ubedljivi!

Turnir Sremski Karlovci Stefan Đurković Turnir Sremski Karlovci

Posle male pauze, izazvane vremenskim nepogodama, nastavljen je noćni turnir u Sremskim Karlovcima.

Šta se dešavalo na prva četiri dana turnira možete pročitati na sledećim linkovima:

NOĆNI TURNIR SREMSKI KARLOVCI: PUNE TRIBINE DVORSKE BAŠTE NA OTVARANJU SPEKTAKLA!

NOĆNI TURNIR SREMSKI KARLOVCI: A8 PRVI DO OSMINE FINALA U PRELEPOJ ATMOSFERI DVORSKE BAŠTE!

a petog takmičarskog dana odigrane su tri utakmice i postignuti sledeći rezultati:

Lampone Meridian - Eps distribucija 6:0

Max Bet Novi Sad - Benzinska pumpa Stomil Rakovac 5:2

Podrum pića Faraon Sremski Karlovci - Hrubik Volvo Novi Sad 2:5

Da krenemo od samog početka...

Lampone Meridian - Eps distribucija 6:0

Sigurna i ubedljiva pobeda jednog od najvećih favorita za titulu u Sremskim Karlovcima. Ipak, nije sve bilo tako lako kao što rezultat govori, pa je Eps distribucija imala svoje šanse pri rezultatu 0:0. Povreda golmana i nagli pad u igri, doveli su do toga da, tri puta Guberinić, a po jednom Bodonji, Milosavac i Čizmar loptu sprovedu u gol Eps distribucije i dođu do ubedljive pobede i na korak od plasmana u osminu finala.

Max Bet Novi Sad - Benzinska pumpa Stomil Rakovac 5:2

Još jedan od favorita za samu završnicu, ekipa Max Bet iz Novog Sada, sigurnom igrom stigla je do ubedljive pobede protiv tima iz Rakovca. Dvostruki strelac Ilić doneo je prednost od 2:0 Novosađanima, a kasnije su pogađali još i Čičić, Kiš i Malidžan za Max Bet, a Lukaja i Tojzan za Benzinsku pumpu Stomil.

Podrum pića Faraon Sremski Karlovci - Hrubik Volvo Novi Sad 2:5

Posle poraza od beogradske ekipe A8 i jedni i drugi su morali da idu 'na sve ili ništa' u ovom meču. Kvalitet finaliste turnira u Bačkom Petrovcu je došao do izražaja i futsaleri Hrubik Volva su na kraju zabeležili ubedljiv trijumf od 5:2. Za pobedničku ekipu precizni su bili dva puta Klaić, a po jednom Ivić, Božić i Stanković, dok su za domaćina pogađali Aleksić i Dmitrović. Ipak, iako rezultat govori da je pobeda Novosađana bila rutinska, Podrum pića Faraon je dugo bio rezultatski u igri, vratio se iz dva gola zaostatka, izjednačio, ali nije imao snage za preokret. Na kraju trijumf ekipe Hrubik Volvo, koji ovom timu donosi plasman u osminu finala sa druge pozicije u grupi.

Treba napomenuti i odličnu organizaciju turnira, a gostoljubivi domaćin je čak obezbedio i video bim i prenos utakmice polufinala Svetskog prvenstva između Hrvatske i Engleske svim onima koji to nisu želeli da propuste.

Takmičenje u Dvorskoj Bašti nastavlja se u četvrtak 12. jula po redovnom programu, a Futsal Balkan će ispratiti kompletan tok ovog spektakla!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.