Banner Top

Log in
A+ A A-

CRNA BARA OPEN, TREĆI I ČETVRTI DAN TURNIRA: Sind opravdao ulogu favorita, Beograđani i Valjevci u derbiju četvrtfinala!

Crna Bara Facebook.com/ Crna Bara Open Crna Bara

Takmičenje na turniru Crna Bara Open stiglo je na korak od nokaut faze.

Šta se sve dešavalo prvog i drugog dana turnira možete pročitati na sledećem linku:

POČEO CRNA BARA OPEN: EKIPE IZ CELE SRBIJE U BORBI ZA VREDNE NAGRADE!

a trećeg i četvrtog takmičarskog dana postignuti su sledeći rezultati:

Mesara Šerbić - Badel 3:0 (pf)
Vet bol - Trik Fix 3:1
Yu drvo - St.hrana Tufegdžić 1:1
Vet bol - Lusa vet 1:1 
Svečana sala Milano - St.hrana Tufegdžić 2:2
Vet bol - Nidža 4:1
A8 Vuk S. R. - BSK 1:1
Svedok saradnik - Yu drvo 1:3

Nidža - Trik Fix 3:0 (pf)
Daničić Enterijeri - Sind 1:2
Salaš open - Nidža 2:0
Sind - Šut u but 4:0
BSK - Mesara Šerbić 1:3
Šut u but - Daničić ent. 1:2
Sind - Zoran Baljak 3:1

Trećeg dana viđena su čak četiri remija pa se može reći da je ovo bio dan nerešnih rezultata! Najviše su pokazali igrači ekipe Vet bol, koji su zabeležili dve pobede i remi, a 'iksom' u meču protiv BSK-a, ekipa A8 Vuk Strahinja Reisen obezbedila je prvo mesto u svojoj grupi. Ekipa iz Beograda ostala je i na 'trećem poluvremenu' u Crnoj Bari i igrači koji nastupaju za ovaj tim su pohvalili gostoprimstvo ljubaznih domaćina!
 
Ekipa A8 Vuk Strahinja Reisen
 
Četvrtog takmičarskog dana publika u Crnoj Bari je imala prilika da konačno vidi prvog favorita za osvajanje takmičenja - ekipu Sind iz Šapca! Tri sigurne pobede bile su dovoljne za prvo mesto u grupi i na taj način su Šapčani zakazali duel sa Mesarom Šerbić u četvrtfinalu. Upravo su igrači Mesare Šerbić najveći pobednici dana jer su u direktnom duelu u borbi za četvrtfinale bili bolji od BSK-a.
 
Zbog vremenskih neprilika, završni dan turnira biće pomeren, a svi četvrtfinalni parovi znaće se po završetku poslednjih utakmica grupne faze. Jedno je sigurno, žrebom je odlučeno da u četvrtfinalu 'ukrštaju' grupe A i G odnosno B i V, a pošto su u grupama A i G svi mečevi odigrani ovo su prva dva četvrtfinalna para:
 
Sind - Mesara Šerbić
 
A8 Vuk Strahinja Reisen - Zoran Baljak
 
Ostali četvrtfinalni parovi biće poznati po završetku svih mečeva u grupama B i V, a nema sumnje da nas već u prvoj rundi nokaut faze takmičenja očekuje spektakl kada na teren budu izašle ekipe iz Beograda (A8 Vuk Strahinja Reisen) i tim čiju okosnicu čine igrači KMF RB iz Valjeva (Zoran Baljak). Futsal Balkan će kao medijski partner ispratiti kompletan tok spektakla u Crnoj Bari.
Last modified onMonday, 09 July 2018 16:09

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.