Banner Top

Log in
A+ A A-

DOBRODOŠLI U KLADOVO - MESTO GDE JE DUNAV NAJLEPŠI! Čeka vas jedan od najjačih turnira u regionu sa nagradnim fondom od MILION dinara! (VIDEO)

Kladovo Printscreen/ vimeo.com/275942551 Kladovo

Kladovo - tamo gde je Dunav najlepši!

Mesto na istoku Srbije, na samoj granici sa Rumunijom, godinama unazad važi za jednu od najlepših turističkih destinacija koje naša zemlja ima! Prelepe ulice, plaža koja vam daje osećaj kao da ste na nekoj egzotičnoj destinaciji, ali i odličan noćni život, stavljaju Kladovo u sam vrh mesta koje treba posetiti u Srbiji! U sledećih nekoliko fotografija pogledajte kako Kladovo izgleda i zbog čega bi trebali da ga posetite, a u nastavku teksta daćemo vam još jedan veliki razlog!

Kladovo, photo by: Foto video Boce

 

Kladovo, photo by: Foto video Boce

Kladovo, photo by: Foto video Boce

Kladovo, photo by: Foto video Boce

Kladovo, photo by: Foto video Boce

A sada, malo o turniru... Turniru sa najvećim nagradnim fondom u Srbiji od čak MILION dinara! Da dobro ste pročitali, čitavih 1.000.000 dinara! 

Turnir će se igrati po futsal pravilima, u nekoliko kategorija, a centralni događaj biće turnir seniora koji će početi 19. i trajati do 22. jula! Datum za prijavu ekipa je pomeren sa 12. na 16. jul, kada će se održati i žreb za grupnu fazu takmičenja, pa svoju ekipu možete prijaviti, dakle do ponedeljka 16. jula, u Sportskom savezu Kladova i na broj telefona:

065/ 30 - 09 -189

kao i putem E mail adrese: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Žreb za grupnu fazu takmičenja biće prenošen uživo, a kotizacija za prijavu ekipe iznosi 15.000 dinara. Nagradni fond je, dakle, milion dinara i biće raspoređen na sledeći način:

1. mesto - 600.000 dinara

2. mesto - 300.000 dinara

3. mesto - 100.000 dinara

Turnir organizuje Sportski savez opštine Kladovo u cilju vraćanja sjaja ovom prelepom gradu na granici sa Rumunijom! Očekuje se da sve najbolje što Balkan ima zaigra na ovom turniru, a Futsal Balkan će kao medijski partner propratiti kompletan tok ove manifestacije! 

Kladovo - tamo gde je Dunav najlepši i tamo gde je turnir sa najvećim nagradnim fondom u Srbiji!

Za kraj, u video snimku ispod teksta, pogledajte Kladovo u svom punom sjaju i dobićete još jedan veliki razlog da posetite ovo mesto i zaigrate na turniru!

Media

Kladovo vimeo.com/275942551 / Foto Video Boce
Last modified onMonday, 09 July 2018 10:46

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.