Banner Top

Log in
A+ A A-

DOGAĐAJ KOJI SE NE PROPUŠTA - Crna Bara Open! (VIDEO)

Crna Bara Open Facebook.com/ Crna Bara Open Crna Bara Open

Futsal karavan stiže i do Crne Bare!

Naselje u Srbiji, u Mačvanskom okrugu i opštini Bogatić, biće domaćin jednog tradicionalnog i zaista fenomenalnog turnira! Crna Bara Open, održava se tradicionalno početkom jula i ovaj turnir okuplja najkvalitetnije ekipe iz cele Srbije! Titulu brani šabački Sind, za koji su predhodne godine nastupali majstori magične igre na petoparcu Nikola Rnić, Marko Pršić, Srđan Ivanković i mnogi drugi...

Tribine su ispunjene do poslednjeg mesta svake večeri, a atmosfera je južnoamerička, pa igrači na terenu uvek imaju motiv više kada igraju u Crnoj Bari!

I nagradni fond je fenomenalan, pa će tako na ovogodišnjem turniru, koji će trajati od 5. do 9. jula, on iznositi čak 120.000 dinara! Kotizacija po ekipi iznosi 6000 dinara, a svoj tim možete prijaviti na brojeve telefona:

064/245-96-31 Siniša i

065/522-66-28 Marko.

Sve informacije vezane za ovaj spektakl možete dobiti i na zvaničnoj Fejsbuk stranici turnira Crna Bara Open!

Učešće su već potvrdile brojne kvalitetne ekipe iz Srbije i videćemo da li će neko konačno uspeti da stane na put Sindu! Futsal Balkan je prepoznao kvalitet turnira u Crnoj Bari, pa će kao medijski partner ispratiti kompletan tok ovog spektakla!

Za kraj, u video snimku pogledajte kako je turnir izgledao prošle godine.

 

Media

Crna Bara Open 2017 Youtube.com/ MAČVA INFO
Last modified onFriday, 22 June 2018 09:30

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.