Banner Top

Log in
A+ A A-

PREDSTAVLJAMO VAM 'InStat': Profesionalna statistika i video analitika za futsal trenere, razvijena uz pomoć Sergeja Skoroviča, sada dostupna i na Balkanu!

InStat InStat logo InStat

Svetski poznati patent koji vrhunski klubovi i reprezentacije koriste u statistici i video analitici svojih mečeva od sada je dostupan i u Srbiji!

'InStat' je razvijen uz pomoć jedne od najvećih legendi futsala, Sergeja Skoroviča, a pomaže trenerima da na što bolji način steknu uvid u kompletnu statistiku svih dešavanja na utakmici. Kako 'InStat' funkcioniše pokazaćemo vam putem slika analitike sa utakmice koju su odigrali Nova Pazova i RB iz Valjeva, a koju su Pazovčani dobili rezultatom 4:2. 

 

Ukoliko ste i vi zainteresovani da u vašem klubu statistiku vodite kao i reprezentacije Rusije, Portugala, Kazahstana, Ukrajine, Slovenije, Francuske ili Poljske, putem programa 'InStat' ili želite da vam prosledimo statistiku sa utakmice između Nove Pazove i RB-a, kontaktirajte nas putem zvanične Fejsbuk stranice Futsal Balkana, a mi ćemo vam dati više informacija!

More in this category: « Futsal kamp za golmane u Beogradu