Banner Top

Log in
A+ A A-

PREDRAG RAJIĆ POSLE ŽREBA ZA ELITNU RUNDU: Obećavam hrabru igru na pobedu u sva tri meča!

  • Written by 
  • Published in Srbija
Predrag Rajić Predrag Rajić

Poznati su sastavi svih grupa Elitne runde prvog izdanja UEFA futsal Lige šampiona.

Žreb u Nionu, koji je obavljen u senci velikog propusta ljudi iz Evropske kuće fudbala, rasporedio je 16 ekipa u 4 grupe, a pobednik svake grupe plasiraće se na završni turnir. Šta se sve dešavalo na žrebu možete pročitati na sledećem linku:

ELITNA RUNDA LIGE ŠAMPIONA: UEFA NAPRAVILA VELIKI PROPUST NA ŽREBU, EKONOMAC, NOVO VRIJEME APFEL I DOBOVEC NEŠTO KASNIJE SAZNALI IMENA RIVALA!

a Ekonomac definitivno nije imao sreće. Kragujevčani su prvo razvrstani u grupu C, tada sa Sportingom, ali je zbog velikog propusta žreb ponovljen, pa je višestruki uzastopni šampion Srbije upao u grupu B, koja će se igrati u Barseloni. Pored Ekonomca i Barselone, na ovom turniru nastupiće i ruski šampion Jugra, kao i prvak Poljske Rekord Bielsko Biala koja je ovogodišnje takmičenje počela iz Preliminarne runde. Zaista teška grupa, na prvi pogled teža od one gde se nalaze Sporting, Benfika, Sibirijak i Novo Vrijeme Apfel koje je tu došlo na mesto na kom je prvobitno bio Ekonomac. Ipak, Predrag Rajić kaže da će i pored teškog žreba Kragujevčani pokušati da se pokažu što bolje i možda ostvare svoj san, plasman na završni turnir Lige šampiona:

- Kao i u Glavnoj rundi, gde smo imali dosta težak žreb, tako smo i sada u Elitnoj rundi dobili najtežu grupu. Nijednog momenta nećemo kukati, već ćemo se spremati da se dostojno suprostavimo svim ekipama i da dostojno reprezentujemo svoju zemlju i grad Kragujevac. Obecavam da ćemo igrati hrabro i na pobedu u sve tri utakmice - rekao je Predrag Rajić.

Elitna runda UEFA futsal Lige šampiona na programu je od 13. do 18. novembra ove godine, dok će se završni turnir održati krajem aprila 2019.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.