Banner Top

Log in
A+ A A-

STARTOVALA 'OPERACIJA - DRUGA LIGA': Banjica počela sa treninzima! (FOTO) (VIDEO)

  • Written by 
  • Published in Srbija
KMF Banjica Facebook.com/ KMF Banjica Beograd KMF Banjica

Novi drugoligaš, KMF Banjica, započeo je pripreme za narednu sezonu.

Pošto je ambiciozna uprava kluba omogućila svojim igračima da naredne sezone nastupaju u Drugoj futsal ligi Srbije i imenovala Slavišu Damjanovića, bivšeg trenera Euromotusa i Jastrepca, za novog šefa stručnog štaba, tim je okupljen i pripreme za sva iskušenja koja sa sobom nosi drugoligaški karavan su počele. Prvih nekoliko treninga održano je na igralištu FK Heroj u Jajincima, gde se radilo na kondicionoj pripremi igrača.

Zatim se prešlo u halu SC 'Voždovac' na Banjici, gde su igrači imali priliku da pokažu treneru Damjanoviću šta znaju sa loptom. Treninzi su nastavljeni u još jačem intenzitetu i nema sumnje da će Banjica spremno dočekati početak sezone u Drugoj ligi.

Plan je da se kompletne pripreme odrade u Beogradu, a pored treninga koje će voditi Slaviša Damjanović, u radu sa golmanima pomagaće Miloš Petrović (bivši trener golmana KMF Euromotus i šef stručnog štaba KMF Samo pravo). 

Takođe, u planu je da se odigra i nekoliko prijateljskih mečeva, pa će tako futsaleri Banjice prvu proveru imati protiv novooformljenog KMF Bjankoneri u nedelju 12. avgusta, a prava poslastica biće susret protiv šampiona Turske, zakazan za sredinu avgusta.

Od pojačanja za sada je u klub stigao bivši čuvar mreže Novog Beograda, Mungosa, Cezara iz Budve i Gročanskog Futsal Kluba, Žarko Sokić, a u planu je da tim pojača još nekoliko imena dobro poznatih srpskoj futsal javnosti.

Kostur tima je zadržan, pa će tako Pajković, braća Marković, Vlaški, Smailagić, Stanimirović i ostali imati priliku da naredne sezone osete čari igranja u Drugoj ligi.

Za kraj, pogledajte još neke detalje sa prvih treninga KMF Banjica.

Media

Detalj sa treninga KMF Banjica Privatna arhiva

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.