Banner Top

Log in
A+ A A-

'ČETA IZ JOVE ILIĆA' UPALILA MOTORE: KMF FON počeo pripreme za narednu sezonu!

  • Written by 
  • Published in Srbija
KMF FON Facebook.com/ KMF FON Beograd KMF FON

'Četa iz Jove Ilića' je upalila motore.

Posle sezone u kojoj je KMF FON ostvario veliki uspeh plasmanom u polufinale plej ofa Prve futsal lige Srbije, u kom je uz veliku borbu zaustavljen od šampiona Ekonomca, Borko Surudžić je okupio igrače i započeo pripreme sa ciljem da se naredne sezone lestvica podigne bar korak iznad! 'Studenti' su se okupili u Tulip Inn-u, gde će odraditi prvi, bazični deo priprema, a o planu rada pričali smo sa alfom i omegom KMF FON, Aleksandrom Đokovićem:

Prvi deo priprema odradićemo u Tulip Inn-u, a zatim nas, od 13. avgusta, očekuju treninzi u hali 'Šumice'. Takođe, jedan deo priprema ćemo odraditi na Zlatiboru, gde se tradicionalno već nekoliko godina unazad spremamo za iskušenja u prvoligaškom karavanu. U prvom delu priprema očekuje nas i jedna prijateljska utakmica sa atraktivnim protivnikom, najverovatnije šampionom Turske ili Rumunije. Po povratku sa Zlatibora igrače očekuju još dve jake provere sa nekim iz regiona - otkrio je Đoković.

Na prvom treningu KMF FON videla su se uglavnom dobro poznata lica, kostur tima ostao je na okupu, a za pojačanjima se za sada još traga:

Trenutno je u klub stigao samo golman omladinske reprezentacije Mihailo Margetić. Imamo nekoliko igrača u planu, neki futsaleri su ovde na probi, tako da ćemo uskoro znati i kompletan sastav za narednu sezonu - rekao je Aleksandar Đoković.

Takođe, uprava KMF FON, na čelu sa Aleksandrom Đokovićem, uputila je poziv našem portalu da kao gosti prisustvujemo pripremama na Zlatiboru i Futsal Balkan im se ovom prilikom zahvaljuje uz nadu da će obaveze dozvoliti da se pozivu i odazovemo. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.