Banner Top

Log in
A+ A A-

KRAGUJEVČANI UPALILI MOTORE: Ekonomac - klub vredan poštovanja u napadu na Ligu šampiona!

  • Written by 
  • Published in Srbija
KMF Ekonomac Facebook.com/ KMF Ekonomac KMF Ekonomac

Višestruki uzastopni šampion Srbije, Ekonomac počeo je pripreme za predstojeću sezonu.

Predrag Rajić obavio je prozivku u hali 'Jezero', a na njoj su bili prisutni svi igrači osim Sorokina, koji je opravdano izostao. Trenirala su i dva superpojačanja, Marko Perić i Divanei, koji će uz starosedeoce predstavljati veoma ozbiljan tim naredne sezone. Kragujevac su trenutno napustili Marko Pršić, koji je otišao u Slaviju iz Praga, Vitali Borisov, koji bi trebao da se vrati u Azerbejdžan i Denis Ramić za koga još nemamo informacije gde će nastaviti karijeru.

Prve utiske i plan rada u toku pripremnog perioda, pratiocima Futsal Balkana otkrio je Predrag Rajić, šef stručnog štaba Ekonomca:

Krenuli smo sa pripremama i prvom treningu su prisustvovali svi, osim opravdano odsutnog Sorokina. Klub su napustili Pršić, Borisov i Ramić, dok smo kao velika pojačanja doveli Perića i Divaneia. Nećemo gomilati igrače, zadržaćemo kostur tima od prošle sezone, a u klub ćemo pokušati da dovedemo još jedno zvučno ime - zagolicao je maštu celoj futsal javnosti Rajić, a zatim se posvetio i planu rada u pripremnom periodu:

- Krenućemo jako sa prvim delom priprema, u kom će akcenat biti na fizičkoj spremi igrača. Zatim će se nastaviti u još jačem ritmu, a planiran je i put na Zlatibor - otkrio je Rajić.

Ekonomac je godinama najdominatniji klub u Srbiji, a prošle sezone stao je na korak od F4 turnira UEFA futsal kupa. Sada, u prvom izdanju Lige šampiona, Ekonomac će pokušati da ode korak dalje i ostvari dugo sanjani san o plasmanu na završni turnir. U prilog tome ide i nešto što nam je Predrag Rajić otkrio:

Na žrebu za Ligu šampiona, održanom u Nionu, dobio sam potvrdu koliko je Ekonomac veliki klub! Znao sam da smo jedni od lidera u regionu, ali kada sam video sa kojim poštovanjem se čelnici svih vrhunskih evropskih klubova i čelnici Evropske kuće fudbala ophode prema nama i koliko uvažavaju sve uspehe koje smo postigli, shvatio sam koliko dobro radimo i, naravno, nemamo nameru da stanemo. Drago mi je što sam baš ja deo ove priče i uradićemo sve kako bi konačno ostvarili i taj dugo sanjani san - otkrio je popularni Raja, a kada je jedna takva futsal legenda ostala impresionirana, veća potvrda da se u Ekonomcu radi kvalitetno definitivno ne treba.

Ekonomac - klub vredan poštovanja u napadu na ostvarenje sna u Ligi šampiona! Više o putu Ekonomca u najelitnijem evropskom takmičenju možete pročitati na sledećim linkovima:

UEFA FUTSAL LIGA ŠAMPIONA: EKONOMAC, MOSTAR, NOVO VRIJEME, ČELIK, DOBOVEC I VELES SAZNALI IMENA SVOJIH PROTIVNIKA U EVROPSKOJ ELITI!

KO SU RIVALI EKONOMCA U LIGI ŠAMPIONA?! DOBRO POZNATI UKRAJINCI, ČESI BEZ DUŠE EKIPE I FUTSAL GALAKTIKOSI IZ MADRIDA! (VIDEO)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.