Banner Top

Log in
A+ A A-

VIKINZI PLATILI ZA PROMAŠAJE U ČETVRTFINALU: Univerzitet u Beogradu ubedljiv protiv Norveške škole ekonomije! Svoje utiske posle meča izneo je Filip Minić!

  • Written by 
  • Published in Srbija
Univerzitetska reprezentacija Univerziteta u Beogradu Facebook.com/ Vladimir Vuletić Univerzitetska reprezentacija Univerziteta u Beogradu

Univerzitetska reprezentacija Univerziteta u Beogradu boriće se za peto mesto na Evropskim univerzitetskim igrama u Koimbri.

Posle dve pobede u grupnoj fazi turnira, ubedljivog trijumfa protiv izraelskog Univerziteta Ben-Gurion i nesrećnog poraza od Univerziteta Minjo, o čemu više možete pročitati na sledećim linkovima:

ODLIČAN FINIŠ ZA PRVA TRI BODA: BEOGRADSKI STUDENTI SAVLADALI KOLEGE IZ VARŠAVE, SVOJE UTISKE POSLE MEČA IZNEO JE PRVI TRENER EKIPE PREDRAG RAJIĆ!

STUDENTI SAVLADALI PORTUGALCE ZA PRVO MESTO U GRUPI! KAPITEN NIKOLA MATIJEVIĆ ZADOVOLJAN: NAŠ CILJ JE ZLATNO ODLIČJE, VERUJEM DA ĆEMO POKAZATI DA SMO NAJBOLJI!

OSMINA FINALA POLOŽENA SA DEVETKOM: UNIVERZITET U BEOGRADU DEMONSTRIRAO SILU PROTIV IZRAELACA!

EVROPSKE UNIVERZITETSKE IGRE U KOIMBRI: VIDAN BOJOVIĆ ZADOVOLJAN POSLE PLASMANA U ČETVRTFINALE!

SLABA REALIZACIJA I NEDOSTATAK SREĆE STOPIRALI STUDENTE U KOIMBRI: UNIVERZITET U BEOGRADU PORAŽEN OD UNIVERZITETA MINJO!

naša reprezentacija je prosto demolirala Norvešku školu ekonomije sa čak 12:0. Može se reći da su Vikinzi platili ceh promašajima u četvrtfinalu i da drugačiji epilog ova utakmica nije mogla da ima. Po tri gola za studente Univerziteta u Beogradu na ovom meču postigli su Lazar Petrašević i Stefan Aleksić, dva puta je bio precizan Strahinja Petrov, dok su po jednom pogađali Nikola Vićić, Filip Minić, Nikola Arsić i Velimir Ratković. Svoje utiske posle ovog meča sa pratiocima Futsal Balkana podelio je student Pravnog fakulteta, Filip Minić:

- Protiv Norvežana smo od početka utakmice pokazali ko je bolji protivnik. Rano smo poveli, potom smo celu utakmicu kontrolisali i sve se to na kraju završilo ubedljivom razlikom u našu korist - počeo je priču Minić, a zatim se dotakao i nesrećnog poraza u četvrtfinalu:

- Moram da se osvrnem na četvrtfinale koje smo, mogu slobodno reći, nesrećno izgubili. Nismo imali sreću u pogledu žreba i odmah nam je u četvrtfinalu protivnik bila ekipa Univerziteta Minho. Odlicna futsal ekipa, koja je iz Portugala (takoreći domaćin). Ne mogu reći da su se nezasluženo plasirali u polufinale, ali zaista, svako ko je gledao utakmicu može potvrditi, da ne bi bilo nepravedno ni da smo mi tu utakmicu dobili sa 2-3 razlike. Juče, kako bi to u futsalu rekli, lopta jednostavno "nije htela u gol!" Puno šansi, odbrana njihovog golmana, stativa, prečki... Sve u svemu ostaje žal za tim propuštenim šansama, kao i za prilikom da se u Beograd vratimo sa nekom od medalja, koju smo sigurno zaslužili.

Univerzitetska reprezentacija Univerziteta u Beogradu odigraće u subotu 28. jula od 8:30 po lokalnom, a 9:30 po srednjeevropskom vremenu meč za peto mesto na turniru, a protivnik će biti ukrajinski Univerzitet Petro Mohila koji je načinio nestvaran preokret protiv Univerziteta Beira Interior i posle 0:6 na poluvremenu stigao do trijumfa od 8:7 golom Valentina Kuznjecova 28 sekundi pre kraja! Evo šta o borbi za peto mesto kaže Filip Minić:

- Očekuje nas borba za 5. mesto protiv neugodnih Ukrajinaca. Pripremamo se veoma ozbiljno za ovu utakmicu. Prethodni najbolji rezultat naše Univerzitetske reprezentacije je 7. mesto, zašto ne bismo sada pomerili lestvicu još dalje, a nadamo se, da ćemo sledeće prvenstvo, kada smo domaćini, uzeti najsjajnije odličije - zaključio je Minić.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.