Banner Top

Log in
A+ A A-

SKLAPA SE POBEDNIČKI MOZAIK: Dva igrača stigla u Novi Pazar, dvojica napustila dvoranu 'Pendik'!

  • Written by 
  • Published in Srbija
KMF Novi Pazar Facebook.com/ KMF Novi Pazar KMF Novi Pazar

Još malo je ostalo do kraja sezone turnira i početka priprema za nova iskušenja u prvoligaškom i drugoligaškom karavanu.

Jedan od najboljih timova u Srbiji prošle sezone bio je Novi Pazar. Ekipa iz dvorane 'Pendik' pružala je partije koje su oduševljavale ljubitelje magične igre na petoparcu širom regiona, a pored plasmana u finale Kupa, Pazarci su stigli i do polufinala nacionalnog šampionata gde ih je zaustavila Nova Pazova. Iako je prvo okupljanje zakazano za 7. avgust, uprava kluba, na čelu sa alfom i omegom Enesom Delićem već uveliko sklapa mozaik koji bi Novom Pazaru doneo još veće uspehe naredne sezone. Za sada su u klub stigla dva igrača, a dvojica su i razdužila opremu i napustila Novi Pazar.

U klub su stigli Rio Sulejmanović, igrač koji dolazi sa velikog fudbala, iz Jošanice i najbolji igrač KMF Raška u predhodnoj sezoni, Kostić. Tim su sa druge strane napustili Nikola Tanasković i Adrijano Knežević, a gde će nastaviti karijeru i dalje se ne zna.

Kako navode iz uprave, ambicije Novog Pazara su, kao i uvek, najviše, a Futsal Balkan će ispratiti sve promene u timu iz dvorane 'Pendik'.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.