Banner Top

Log in
A+ A A-

SLOBODAN RAJČEVIĆ POSLE ŽREBA ZA LIGU ŠAMPIONA: Fokus na prve dve utakmice koje se moraju pobediti!

  • Written by 
  • Published in Srbija
Slobodan Rajčević Facebook.com/ Boba Rajcevic Slobodan Rajčević
Šta publika može da očekuje od ekipa koje će se suprotstaviti Ekonomcu, možete pročitati na sledećem linku:
 
 
a Futsal Balkan je kontaktirao jednog od najiskusnijih 'Studenata', Slobodana Rajčevića i zamolio ga da našim pratiocima prenese prve imresije posle žreba:
 
- Sistemom takmičenja je nemoguće izbeći jaku grupu. Jednostavno futsal brzo napreduje i sve ekipe ga sada igraju. Imamo tu sreću da smo domaćini naše grupe, tako da će to biti malo olakšavajuća okolnost. O prvaku Evrope, Interu ne treba ni pričati, oni su u poslednjih nekoliko godina ubedljivo najbolja ekipa Starog kontinenta. Naš fokus stavljamo na prve dve utakmice, koje se moraju pobediti. Treća utakmica može mnogo više toga da donese, nego da uzme, tako da će generalno biti zanimljiva za sve u Kragujevcu - rekao je Rajčević.
 
Pitali smo popularnog Bobu, da li Ekonomac ove sezone konačno može da dosanja dugo sanjani san o plasmanu na F4 turnir Lige Šampiona?
 
- Teško je sada pricati o F4, jer moraš odigrati mnogo kvalitetno dva turnira, kako bi se dokopao završnog turnira. Očekujem da na turnir glavne runde dođe što više publike na tribine hale 'Jezero' i tako nam pomogne da stignemo još bliže ostvarenju sna - zaključio je Slobodan Rajčević.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.