Banner Top

Log in
A+ A A-

MARKO PERIĆ O TRANSFERU U EKONOMAC: Ambicije nam se poklapaju, došao sam u jedan od najboljih timova u Evropi!

  • Written by 
  • Published in Srbija
Marko Perić Facebook.com/ Marko Perić Marko Perić

Vest dana u svetskom futsalu svakako je bio prelazak Marka Perića u Ekonomac!

TRANSFER BOMBA U KRAGUJEVCU: MARKO PERIĆ NOVI ČLAN EKONOMCA!

Jedan od najvećih svetskih majstora magične igre na petoparcu pojačao je redove višestrukog uzastopnog šampiona Srbije i po dolasku u klub, za pratioce Futsal Balkana otkrio je da prelazak u Kragujevac nije bila teška odluka:

- Ekonomac je jedan od najboljih evropskih timova i njihove ambicije u Ligi Šampiona poklapaju se sa mojim ličnim ambicijama. Takođe, ove godine moja ćerka polazi u školu pa sam imao motiv više da se vratim u Srbiju - otkrio je Marko Perić.

Ambicije Ekonomca su posle ovog transfera i više nego jasne - plasman na F4 turnir novog formata UEFA futsal Lige Šampiona. Plasman na završnicu koji godinama unazad beži za jedan korak. Da li je konačno došao trenutak da Kragujevčani stignu u samu završnicu najelitnijeg evropskog takmičenja?

- Plasman na F4 turnir je svakako velika želja, ali neće biti nimalo lako. UEFA je promenila format takmičenja, Futsal kup je postao Liga Šampiona i u godinama koje dolaze najjače evropske lige imaće po dva sigurna predstavnika u ovom takmičenju. Ipak, Ekonomac je, kao što sam i rekao, jedan od najboljih timova na Starom kontinentu i plasman na završni turnir je zamalo izmakao i predhodne godine, tako da ćemo ove sezone dati sve od sebe da tako nešto ostvarimo - nastavio je priču kapiten futsal reprezentacije Srbije.

Marko Perić je doživeo povredu kolena na turniru u Dubaiju. Posle jednog duela ostao je na zemlji, a protivnički igrač mu je pao preko noge. Nije izgledalo nimalo naivno, ali Perke uverava da je sve u najboljem redu i da će biti spreman za početak sezone:

- Doživeo sam povredu kolena na turniru u Dubaiju, ali već se oporavljam i sasvim sigurno ću biti spreman za početak priprema i novu sezonu - zaključio je Marko Perić.

Ovo je veliki dan za Ekonomac, ali i za srpski futsal! Posle toliko godina i odlaska iz Marba, preko Dine, Araza, Iberia Stara, pa ponovo Araza, Real Rietija, Kaosa i Lolo Kafe Napolija, kapiten je ponovo u Srbiji i publika u Kragujevcu, ali i svim ostalim gradovima, imaće prilike da uživa u čarolijama jednog od najboljih svetskih igrača u istoriji! Takođe, Ekonomac će možda konačno uspeti da dosanja san o završnom turniru Lige Šampiona! Ili čak da ode i korak dalje... Perke dobrodošao kući!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.