Banner Top

Log in
A+ A A-

STUDENTI UNIVERZITETA U BEOGRADU KREĆU PO ZLATO! Prof. dr. Vladimir Vuletić objavio spisak putnika na Evropske univerzitetske igre u Koimbri!

  • Written by 
  • Published in Srbija
EUG Koimbra Facebook.com/ EUG Coimbra 2018 EUG Koimbra

Univerzitetska futsal reprezentacija Univerziteta u Beogradu okupiće se u ponedeljak 2. jula kako bi počela pripreme za nastup na Evropskim univerzitetskim igrama u portugalskoj Koimbri (19-29. jul).

Selektor ove reprezentacije, prof. dr. Vladimir Vuletić odlučio se da skrati širi spisak reprezentativaca i da za put u Koimbru odredi sledećih 14 futsalera:

Golmani:

Stefan Filipović

Filip Grujić

Igrači:

Nikola Matijević (kapiten)

Nikola Ristanović

Filip Minić

Nikola Vićić

Pavle Pešić

Lazar Petrašević

Stefan Aleksić

Velimir Ratković

Nikola Arsić

Ivan Nikitović

Strahinja Petrov

Dušan Majstorović

U stručnom štabu reprezentacije, pored selektora Vuletića biće i prvi trener, inače i šef stručnog štaba Ekonomca, Predrag Rajić, kao i njegov pomoćnik, još jedna legenda srpskog ali i evropskog futsala, Vidan Bojović.

Sudeći po imenima koja će predstavljati našu reprezentaciju u Portugalu, nema sumnje da izabranici Vladimira Vuletića imaju najviše ambicije i da 'pucaju' na samu završnicu takmičenja!

Univerzitetska futsal reprezentacija Univerziteta u Beogradu će pripreme odraditi u prestonici, a Futsal Balkan će propratiti kompletan tok Evropskih univerzitetskih igrara u Koimbri.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.