Banner Top

Log in
A+ A A-

Prijateljski rastanak Marka Gavrilovića i KMF Požarevac!

  • Written by 
  • Published in Srbija
Marko Gavrilović Facebook.com/ Marko Gavrilovic Marko Gavrilović
KMF Požarevac ostao je bez trenera!
 
Posle debitantske sezone u jedinstvenoj Drugoj futsal ligi Srbije u kojoj je Požarevac predvođen mladim stručnjakom zauzeo visoko peto mesto, Marko Gavrilović i uprava ovog kluba nisu uspeli da se dogovore oko nastavka saradnje, pa su se rastali. Požarevac je bio jako blizu baraža, tim je igrao veoma lep i atraktivan futsal, a razlika između ove ekipe i trećeplasiranog Vinter Sporta na kraju sezone bila je samo pet bodova. Gavrilović kaže da nosi lepe uspomene iz ovog grada:
 
- Postojala je želja uprave kluba i mene da nastavimo prošlogodišnju saradnju, ali na kraju ipak nismo uspeli da se dogovorimo i sledeće sezone necu biti trener KMF Požarevac. Nosim lepe uspomene iz Požarevca, na pune tribine, navijače koji vole futsal, na upravu koja živi za klub kao i na grupu jako talentovanih igrača i kvalitetnih ljudi. Želim im svima puno uspeha u narednom periodu i ne sumnjam da će Požarevac u budućnosti imati futsal prvoligaša - istakao je Gavrilović.
 
Ko će voditi Požarevac u narednoj sezoni i ko će sa ovim timom pokušati da stigne do elite ostaje da se vidi u danima koji su pred nama.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.