Banner Top

Log in
A+ A A-

PUT DO VRHA KREĆE OD TREĆE LIGE: Prijave za takmičenje u trećeligaškom karavanu Beograda trajaće do 14. avgusta!

  • Written by 
  • Published in Srbija
Fudbalski savez Beograda Privatna arhiva Fudbalski savez Beograda

Futsal je sport u velikoj ekspanziji, kako u svetu tako i kod nas.

Sve je veći broj profesionalnih klubova, mladi igrači se sve češće opredeljuju za magičnu igru na petoparcu pre fudbala, a i takmičenja su zanimljivija iz godine u godinu. U korak sa svetom ide i Fudbalski savez Beograda, pa su tako čelni ljudi FSB-a zaduženi za futsal objavili konkurs za prijavu klubova za takmičenje u Trećoj futsal ligi Beograda za sezonu 2018/19. Evo šta su iz ove organizacije poručili zainteresovanima za nastup u Trećoj ligi:

Komisija FSB za futsal obaveštava sve zainteresovane, pre svega nove futsal klubove da je počelo prijavljivanje za učešće u Trećoj futsal ligi  - Beograd za takmičarsku sezonu 2018/2019. Prijave klubova koji žele da učestvuju u ovom takmičenju primaće se svakog radnog dana od 09-15:00 časova u Fudbalskom savezu Beograda (Deligradska 27/III) sve do 14. avgusta 2018. godine (takmičenje treba da startuje u septembru mesecu). Ovako dugačak rok za prijave je dat kako bi se novi futsal klubovi, potencijalni učesnici Treće futsal lige – Beograd, pravovremeno organizovali za učešće u tom takmičenju.

Komisija FSB za futsal poziva i klubove koji su prošle sezone učestvovali u ovom takmičenju da se prijave i za takmičarsku 2018/2019. godinu.

Klubovi treba da podnesu prijave na klupskom memorandumu overene klupskim pečatom i potpisane od strane ovlašćenog lica.

Da biste stigli do vrha, potrebno je da krenete. Ukoliko smatrate da bi baš vaša ekipa mogla da putem Treće lige krene u pohod ka Drugoj i Prvoj ligi, a kasnije, zašto da ne i Evropi, sada je vreme da se prijavite za ovo takmičenje. Prošlogodišnji osvajač Treće futsal lige Beograda je Kolubara iz Lazarevca koja je stigla i do četvrtfinala Kupa Srbije, a vi svoju ekipu možete prijaviti do 14. avgusta.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.