Banner Top

Log in
A+ A A-

LAGAN TRENING ZA 'STUDENTE': FON pregazio oslabljeni Deus!

  • Written by 
  • Published in Srbija
KMF FON Facebook.com/ KMF FON Beograd KMF FON

U poslednjem meču 17. kola Prve futsal lige Srbije, koji je odigran sa zakašnjenjem zbog virusa koji je zahvatio igrače Deusa, FON je u beogradskoj hali 'Šumice' bio ubedljiv protiv tima iz Sremske Mitrovice.

Konačan rezultat bio je 15:0, a treba napomenuti i da su gosti u prestonicu stigli sa samo pet igrača, od kojih je Sladojević došao tek posle prvih 20 minuta igre. U takvom odnosu snaga bilo je jasno da ovo čak neće biti ni lakši trening za izabranike Borka Surudžića. Od samog starta krenuli su 'Studenti' agresivno i do odlaska na odmor na semaforu je stajalo 12:0!!! Strelci u prvom delu igre bili su Petrašević u 1. , 17. i 18. , Petrov u 2. , 4. , 9. i 10. , Manić u 4. i 17. , Kokotović u 6. i 13. i Galamić u 6. minutu, pa je ekipi iz Sremske Mitrovice preostalo da dolaskom Sladojevića u drugih 20 minuta pokušaju bar malo da spase čast i izbegnu katastrofu! Donekle im je u tome i uspelo jer su u nastavku za četu iz Jove Ilića pogađali 'samo' Petrašević u 23. , Kalanović u 37. i Petrov u 39. minutu, pa je konačan rezultat bio 15:0! Sudeći po rezultatu pre odlaska na odmor, ovo je i više nego povoljan ishod za goste kojima predstoji i više nego grčevita borba za opstanak u eliti! Posle 17 odigranih kola FON se nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa 29 osvojenih bodova i u narednom kolu gostovaće Novom Pazaru u jednom od dva velika derbija 18. runde. Sa druge strane, ekipa Deusa je u velikim problemima i trenutno 'drži fenjer' u eliti sa samo 10 osvojenih bodova, a za vikend će dočekati Jastrebac u svojoj hali 'Pinki'.

1 comment

  • Aca
    Aca Thursday, 29 March 2018 15:05 Comment Link Report

    Pricamo o napredku futsala a Deus dosao na utakmicu sa 5 igraca!?!?!?
    Ako postoji bilo kakva komisija za futsal u Srbiji morala bi da donese neko pravilo o obaveznom dolasku minimum 10 igraca!! Pa se tako ne bi desavalo da ljudi igraju prvu ligu a dolaze sa jednim kolima!!!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.