Banner Top

Log in
A+ A A-

'MALA DVOJKA' UROŠ KRASNIĆ: Cilj je finale Kupa, a tamo je sve moguće!

  • Written by 
  • Published in Srbija
Uroš Krasnić Facebook.com/ Uros Krasnic Uroš Krasnić
Nova Pazova je rutinskom igrom bila bolja od Metalac Kolorada u četvrtfinalu Kupa Srbije, a izveštaj sa ovog meča možete pronaći na sledećem linku:
 
 
Izabranici Gorana Jakšića domninirali su tokom većeg dela meča, a standardno dobru partiju pružio je jedan od najtalentovanijih futsalera Balkana, Uroš Krasnić. Upravo smo njega zamolili da nam kaže nešto više o samom meču.
 
- Utakmica sa Metalcem je došla u pravom trenutku za nas, nakon nešto sporijeg početka prolećnog dela i nekih neočekivanih poraza konačno smo krenuli da pobeđujemo i što je najvažnije da igramo našu prepoznatljivu igru. Metalac je izuzetno mlada ekipa, ukoliko nastave da vredno rade sa trenerom Vuksanovićem vrlo brzo ih vidim ponovo u eliti - rekao je Krasnić, a zatim se posvetio ambicijama svoje ekipe u nastavku sezone:
 
- Što se tiče Kupa, cilj je da idemo do finala naravno, a onda u finalu sve je moguće. A prvenstvo, pa sami smo sebi zakomplikovali situaciju oko drugog mesta na tabeli nekim lošim rezultatima i sad nije sve u našim rukama. Međutim mislim da će se na kraju malo ko sećati ko je bio drugi, a ko treći na kraju regulatnog dela sezone, ono na kraju plej ofa biće jedino merodavno - rekao je Uroš Krasnić.
 
Ovog igrača mnogi znaju kao 'malu dvojku', kako zbog broja koji nosi na dresu, tako i zbog godina jer je u pitanju veoma mlad igrač. Mnogi smatraju da će baš 'mala dvojka' uskoro 'da poraste' i da postane 'velika dvojka' reprezentacije i oslonac Orlova na nekim narednim velikim takmičenjima. Evo šta o tome misli Krasnić.
 
- Zna se za koga je 'dvojka' rezervisana u reprezentaciji, našeg kapitena i najboljeg igrača Perića! Ipak, nikad se ne zna, voleo bih da se vaša predviđanja ostvare, a ja ću se radom na treninzima i utakmicama, kao i ponašanjem van terena potruditi da se to i ostvari - zaključio je skromni Uroš Krasnić.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.