Banner Top

Log in
A+ A A-

ORLOVI I ORLIĆI STAVILI TAČKU NA 2017. GODINU: Ivančić i Jovanović prezadovoljni zajedničkim pripremama u Staroj Pazovi!

  • Written by 
  • Published in Srbija
Seniorska i omladinska futsal reprezentacija Srbije Futsal Balkan Seniorska i omladinska futsal reprezentacija Srbije

Sjajnu akciju napravili su selektori seniorske i omladinske reprezentacije Srbije Goran Ivančić i Vladimir Jovanović i u 'Kući fudbala' u Staroj Pazovi održali su zajedničke mini pripreme za kraj 2017. godine.

U periodu od 21. do 23. decembra Orlovi i Orlići su zajedno trenirali, odigrali par utakmica i družili se, a selektor seniorske reprezentacije Goran Ivančić u potpunosti je zadovoljan ovim pripremama:

- Ovo je bila sjajna ideja i jako mi je drago što smo bili zajedno sa omladinskom reprezentacijiom u Staroj Pazovi. Četiri igrača nisu mogla da se odazovu pozivu, Kopanja, Krstić i Jovanović nisu bili prisutni zbog povreda, dok je Nemanja Momčilović bio odsutan zbog ličnih obaveza. Marko Pršić je bio sa nama, ali nije trenirao takođe zbog povrede. Održali smo nekoliko treninga, igrali smo između sebe, a poslednjeg dana smo odigrali i utakmicu protiv omladinske reprezentacije. Ove pripreme pomogle su nam da dodatno iskristališemo tim za Evropsko prvenstvo u Sloveniji i bile su pun pogodak – rekao je Ivančić, a na pitanje kako su se novajlije uklopile i da li postoji neko iz omladinske reprezentacije interesantan za seniorsku selekciju rekao je sledeće:

- Novi igrači su odlično radili, a iz omladinske reprezentacije smo za jedan naš trening priključili Filipa Jovanovića koji je svojim radom i zalaganjem zaslužio da oseti atmosferu i u seniorskom timu – zaključio je Ivančić.

Svoje utiske dao nam je i debitant, igrač Nove Pazove Uroš Krasnić:

- U prepodnevnim treninzima radili smo na tehničko – taktičkom delu priprema, dok je popodne bilo rezervisano za igru na dva gola. Iako je kraj sezone, svi igrači su dali svoj maksimum i puno su nam značile ove pripreme. Atmosfera je sjajna, ja sam prezadovoljan i nadam se da sam opravdao poziv u dres Orlova – rekao je talentovani Krasnić.

Selektor omladinaca, Vladimir Prša Jovanović ovako je video pripreme, kao i kompletnu godinu koja je bila debitantska za omladinsku reprezentaciju Srbije:

- Došlo je vreme da završimo sa akcijama mlade reprezentacije za ovu godinu i to smo uradili na najbolji mogući način i na pravom mestu. Generalno smo zadovoljni urađenim u proteklom periodu, mada uvek može bolje. Nadam se da ćemo uskoro nastaviti sa radom sa ovim mladim momcima i da neće biti prevelike pauze do sledeće akcije reprezentacije, kao što se nadam da će oni raditi na sebi, kako individualno, tako i u svojim klubovima. To je jedini način da postanu ono što žele i da u budućnosti polako ali sigurno konkurišu za A tim. U toku je liga mlađih kategorija već drugu godinu u regionu Zapadne Srbije, a ono što raduje je i da je formirana liga mlađih u Vojvodini. Ovim putem bih se zahvalio svim momcima iz reprezentacije na dobrom i posvećenom radu, stručnom štabu i FSS na odobrenim akcijama u tekućoj godini. Nadam se da ćemo nastaviti u jačem ritmu i ostvariti cilj za sledeću godinu, a to je plasman na Evropsko prvenstvo U-19 selekcija – rekao je Jovanović, a zatim dodao:

- Vama i vašim čitaocima želim srećne novogodišnje i božićne praznike i puno zdravlja, a nadam se da ćete nastaviti da nas pratite u istom ritmu - zaključio je Jovanović.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.